Arkadaşım sen böyle bir site olmadıgını ve böyle bir geliri olmadıgını ispatlaya bilirmisin? ozaman burda sallamanada gerek yok ama biz böyle bir sistemin oldugunu ve bu kadar gelir elde ettigini evrakları ve gelen nakit para ile ıspatlıyoruz ayrıca konuyu tam okumadıgın en başından belli biz sitenin reklam gelirli olmadıgını ve ilan portalı oldugunu yazdık sen daha ne sacmalıyorsun ?
ayrıca konu günceldir ve özel mesaj atan herkese cevap atıyoruz bircok kişide sitenin adresini biliyor zaten. pm ile ulaşırsanız cevapta atılır konuya okadar cok başı boş insan yazıyorki enson kimin yazdıgını bilmiyoruz.
Maşallah konuyu o kadar ciddiye alıyorsunuz ki benim mesajıma bile 5 gün sonra cevap verebildiniz.
Önceki mesajıma dikkat ederseniz direkt olarak böyle bir site olmadığını söylememişim.:
Alıntı
Bana bu tarz ilanlar inandırıcı gelmiyor. Ayda 5000 Tl verseniz odtü mezunu işletmeci bulursunuz siteyi yönetir. 3 aylık kazancına böyle bir site satılıyorsa, bu işin içinde birşey vardır diye düşünürüm ben. Kusura bakmayın. Bu mesajımla, eğer siz iyi niyetliyseniz size fikir vermiş olayım. Kötü niyetliyseniz arkadaşlara uyarı olsun.
Neyse konuyu uzatmayalım. Satın siz sitenizi.. Ayrıca "saçmalama" kelimesini de 3-4 yıldır olduğum bu forumda kimseye karşı kullanmadım. İlk defa da sizden duydum. Aynen iade ediyorum.