Fatih Terim malesef inanılmaz egosu yüksek bir insan. Çok başarılı birisi, yeri gelmiş kıskanımşımdır sık sık. Fakat bu haraketleri onaylanacağım anlamına gelmez. Şüpesiz şunu herkes kabul etmeli ki çok agresif birisi. Sinirlerini kontrol etme problemi var. Ben sinirimi açık açık göstererek yaşıyorum gibi bir savunma yaptı maç sonrası. Böyle bir savunma kabul edilemez. O zaman tüm oyuncular sinirlenince açık açık belli etsin. Hakemin üstüne yürüsün, bağırsın çağırsın. Terim'in bir yalnış içerisinde olduğu aşikar. Rıdvan Dilmen'in iyi niyetli açıklamasınada abartılı bir şekilde tepki göstermiş. Halbuki tepki gösterilecek birşey söylemedi Rıdvan Dilmen. Hocaya yakışmadığını dile getirdi. Evet bencede yakışmıyor. Fatih Terim'e değil kimseye yakışmıyor bu tip davranışlar. Hoş şeyler değil, sen istediği kadar bağır çağır bu karar değişmeyecek. Bizim Türk futbolunda bunu bi türlü aklına sokamadı sporcular. İtirazdan dolayı en çok ceza alan sporcu bizim ülkemizdedir.
Bu akşam yaşanan tadsız olayları savunmanın bence hiç anlamı yok. Yanlışa yanlış, doğruya doğru demek kimseyi küçük düşürmez. Tam aksine yüceltir.
Ha birde Galatasaray taraftarına göre FB yanlısı TFF, Fenerbahçe taraftarına göre GS yanlısı TFF tartışmaları bitmedi gitti ya. Saçma sapan bir muhabbettir dönüyor. Vallahi üzülüyorum şu federasyona. Tepesi atan TFF'e sarıyor. Buna herkes dahil