Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Utanıyorum böyle bir ülkede yaşamaktan yeter yahu.
Güçlü olanlar adaletin kendilerinden yana kullanılmasını istiyorlar, kullanılmayınca da ortalığı yangın yerine çeviriyorlar. Utanıyorum kazanmak için her şeyin mübah görüldüğü bu düzende yaşamaktan.
Hakem ne yapmış bugün sahada. Kırmızı kart doğru, fauller yerinde. Sarı kartları doğru. Penaltısı doğru Galatasaray'ın. Peki Galatasaray cephesi ne yapmaya çalışıyor ?
Senelerdir yaptıklarını yapıyorlar arkadaş Fenerbahçe Galatasaray hiç fark etmez. Birisinde başkan çalışıyor, birisinde hoca çalışıyor. Ortalığı geriyorlar bilerek, gerilimden faydalanıyorlar. Yazıklar olsun be yemin ediyorum utanıyorum artık böyle şeyleri görünce. 3 hocası da atılan takım olur mu be neden atılıyorlar peki sırf hakem adaleti onların lehine kullanmadı, adaletli kararlar verdi diye.
Lanet olsun liginiz de şampiyonluğunuz da sizin olsun ülkedeki futboldan soğuttunuz insanları yeter be sizden başka takımlar da var bu ülkede sırf gücünüz var, medyadaki tekelleşme sizin üzerinize kurulu, federasyonda tahkimde sizin sözünüz geçiyor diye insanlar sizin bu saçmalıklarınızla futboldan soğumak zorunda değil.
Biz de hala hocaya yönetime sallıyoruz kuzu bizimkiler yahu sistem böyle işliyor adamlar ne yapsın. Şenol Güneş ne yapsın yahu bunlarla başa çıkılır mı hiç. Ligde penaltı atmayan tek takım Trabzonspor, hem de en az 5-6 tane penaltı pozisyonu var sene başından beri çalınmayan. Bunlar neden yapılıyor siz daha iyi biliyorsunuz.
Üç tane net golümüz verilmemiş, onlarca hakem hatasından gol yemişiz. Ligde her şeyi bu godomanlar belirliyor.