Bir önceki konumuzda sitelerimizi ve hizmetimizi tanıtmak amaçlı Blogspot sitelerimizde birkaç adet ücretsiz makale yayınlamıştık. Toplamda 22 adet Blogspot (Blogger) sitede tanıtım yazınızı sadece 2 TL'ye yayınlıyoruz ve şunu söylemeliyim ki bu 2 TL kimisine pahalı gelebilir fakat şöyle bir şey var tanıtım yazısı işinde ilerleyerek daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmak için bir yazılım satın alma peşindeyiz ve eğer ücretsiz tanıtım yazılarını yayınlayanların hepsi gibi sizlerde memnun kalır ve yazınızı yayınlarsanız Blogger sitelerin içerikleri kopyalanıp yeni açmış/satın almış olduğumuz bloglara eklenecek ve böylece 2 TL'ye belkide yüzlerce blogta tanıtım yazınız ve backlinkiniz olmuş olacak (Şimdilik hedefimiz +100 blog) ... Yazılar kesinlikle Google blogları kapatana kadar yani site ömrü kadar kalacak ve hiç kaldırılmayacaktır..
Tanıtım yazılarında istediğimiz özellikler ise şu şekilde ;
-En fazla 5 Adet Link Çıkışı (Resim isteğe bağlıdır isterseniz sadece kelimelere, isterseniz de 1 tane resime 4 tane kelimeye link çıkışı verebilirsiniz.)
-Yazılar hazır olmalıdır bizim tarafımızdan yazılmayacaktır.
-href kodları yazılmış yani yazı bize html kod olarak gönderilmelidir, istediğiniz yerleri kalınlaştırıp renklendirebilirsiniz.
Yazı yayınlanan referanslarımızdan bazıları ;
Arkadaşla çalışıldı, samimi yardımsever. Tavsiye ederim...
Tanıtım yazılarım eklenmiştir.
Sorunsuz hizmet vermektedir, faydalı olacağı kanaatindeyim.
tanıtımları arkadaş hızlı bir şekilde teslim etti.
Teşekkürler. Kolay gelsin.
Arkadaş söylediği gibi sitelerde yazıları yayınladı faydalı olacağı görüşündeyim site isimleri gayet güzel
Tabii bunlar R10 içerisindekiler..
İsteyenlere birkaç adet site gönderilecektir... İletişim : PM Ödeme Yolları : Paypal (Tercihimizdir), Misli, Ziraatbank ve Avea Mobil