Emekleriniz İçin Teşekkürler. Aradığım Bir temay'dı. Lakin İzniniz Olursa Ben bunu Elimden geldiği Kadar İng. Versionunu yapmak istiyorum. Çünkü Elimde İng. Site var Eğerki Müsade ederseniz. Kendime düzenleme yapacam. Sonuç Olarak Emek vrdiniz. Emeğinize Hainlik yapmamak gerek. Her hangi bir satış vs. yapmayacağım. Kendime göre editliyeceğim.
1. Fikir Alış verişi Olarak Görüseniz sevinirim. Emekleriniz için footer.php kapatmışsınız. Lakin Orada İng. Siteler için kullanmak isteyenlere zorluk çıkacak neden derseniz ?
En Güzel Oyunlar
Türkiye'nin en eğlenceli oyun sitesine hoşgeldiniz. Sizler için gizemli denizlerden, korkunç mahzenlerden ve cadı kazanlarından en güzel oyunları bulup, getiriyoruz. Sitemizdeki bedava oyunlar, oyun yapımcılarına aittir. Sitemizde çocuklarınızın gelişimini olumsuz yönde etkileyecek oyunlar bulundurmamaya dikkat ediyoruz. 7'den 70'e herkese iyi eğlenceler dileriz.
Bunu Koymuşsunuz. İçinde Linkleriniz olduğunu biliyorum lakin onun yerine en alta kendi linkinizi koyabilirdiniz.
2. Olarak
Bizi Takip Edin
Facebook'ta beğen
Twitter'da takip et
ßunlar var Bunlara Link vs Eklemeyiyoruz misal.
Tabiki Diyeceksinizki, Ben emek vermişim orada bir iki tane linkim olacak. Ama Tek Bir Kulvarda gösterim yaptığınız zaman Tek Türkiye İçinde oyun siteleri kullanir. Ama Yabancı Siteler İçin Kullanamaz.
3. Olarak, İndex.php kapatmışsınız. Onuda Bence Açmalısınız niçin. Scriptti kullanan kişi kendisine göre editliyebilirde.
Yani İşin Özü dostum, sadece link'lerini sitenin bir yerine koyup sitenin link'ini kaldırdığında script çalışmaması daha mantıklı Benim nacizane fikrim tabiki. emek senin lafım olmaz başka.
Saygılar