Merhaba Arkadaşlar;

Bu konumuzda adı gecen paneli tekrar aktif edelim.
Fakat sizlerinde bildigi üzere Facebook algoritması neredeyse 2 ayda bir degişmekte;

Buna istinaden ben bu paneli sıfırdan yazayım, içinizden bir kaçınızlada ortak olalım ve bütün forumlarda satışa sunalım.
Ama konu başlıgında da belirtmiş oldugum gibi ilk bir kaç ay ücretsiz yapalım.

Bu panel zamanında bütün forumlarda çok iyi sattı, zaten kısa bir araştırma yaptıgımda facebook hit üzerinden gg adsense ve yt adsense kasan yüzlerce arkadaşı görüyorum.

Şimdi ben ne arıyorum?

Bu konuda 3 arkadaş ile ortak çalışmak istiyorum ve kazançlar ortaklarımla eşit şekilde paylaşılacaktır.

İşimiz biraz uzun soluklu sabır, bilgi, ve özveri istemektedir.
Yazılım bilgisi olan tüm arkadaşlarımla müsait oldugum zamanlar da görüşerek 3 kişiyle bu yola çıkmak ve hep birlikte kazanmak istiyorum.
Zaten beni diger konularımdan tanıyorsunuz, ticarette ahlak benim için çok önemlidir.
İşimiz oturdugunda diger satış konularımdaki Dksy grup bünyesine bu işi dahil eder kazançlarınızda kücümsenmiyecek rakamlarda olur.
Vakti ve bilgisi olmayan arkadaşlarla ortaklıgım söz konusu degildir.

Peki bu panel ne işe yarar?

Konu başlıgında belirtmiş oldugum gibi tamamen facebok dehası bir yazılım dır.

Sistemde bot söz konusu asla degildir, tamamen organik olacaktır.

DİPNOT:
Konuda ki ortaklık sadece r10.net forum üyelerinden olacaktır, bana gelen pm'lere müsait oldugum zamanlarda dönüş yapacagım.
Ortaklıga uygun buldugum üç arkadaşımla bayramdan sonra ALLAH izin verirse antalya'da yüz yüze görüşerek işe hemen başlanacaktır.

AÇIKLAMA: Ciddiyet adına panelimizi ilk olarak bu konu üzerinden test edelim.
Sizlerde canlı canlı konumuzu okuyan misafirlerimizi bir kaç saat izleyin.

İyi forumlar / iyiadam