Öyle süper müper olur zannetme.
Alacağın link bir ilçe müftülüğünün sitesiyse büyük etki bekleme.
Önemli olan gov domain değil. Gov domain otorite domaindir lafının altında yatan gerçeği anlayamayan çok kişi var. Milli Eğitim bakanlığı otorite bir sitedir. Pek çok e-devlet projesinden yüksek pr link alır, bunu kendi sitesinden il ilçe milli eğitim müdürlüklerinin sitelerine link vererek onlara aktarır. Ayrıca tüm liselere milli eğitim bakanlığından link gider. Aynı şekilde milli eğitim müdürlükleri kendilerine bağlı okullara link verir. Bu lise siteleri de milli eğitim bakanlığı ve müdürlüklere link verirler. Böylece e-devlet içinde güçlü bir network alt elemanlara bile otorite gücü verir. Ama müftülüklere baktığımda bu durumu göremedim. Diyanet ve müftülükler arasında link bağı kopuk. Bu yüzden istanbul müftülüğü ankara müftülüğü bile pr4 ü geçememiş.

Diğer org uzantılı sitelerden alacağın linkin de temiz bir sayfadan alacağın bir linkten farkı yoktur.
Hele hele sen bu dernek ve müftülüğünün sitesini kendi hostinginde tutarsan, link alan ve veren siteler aynı ip blok üzerinde olursa etki sıfıra yaklaşır.