Resul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kusura bakmayın da neyin öz güveni bu? Mücadeleci ruhunu tebrik ederim Galatasaray'ın Shalke maçında, ama resmen son anda, biraz şansla turu atladınız. Hatta belki kale de Muslera değil farklı birisi olsaydı yine o kadar iyi olamayabilirdi sonuç. Kaldı ki Muslera da sürekli iyi kurtarışlar yapamaz.

Benim burada kızdığım nokta Shalke'yi örnek vermenizdi, diğer başarılarınız için bir şey demiyorum. İnşallah Galatasaray işi bitirir gelir, fakat bu kadar öz güven Real Madrid'de bile yoktur her halde.

Fenerbahçeliyim, Fenerbahçe Real Madrid'le karşı karşıya gelse yine söyleyeceğim şey Real Madrid olurdu.

Son olarak Fatih Terimin bir sözünü hatırlatmak istiyorum size: "İstatistikler mini etek gibidir, her şeyi göstermez."

Tekrar üstüne basa basa söylüyorum, takım desteklemek iyi bir şey, inşallah Galatasaray'da turu atlar fakat yanlış örnekleme yapmak, kendimizi kandırmaktan öteye geçmez.
Ama Muslera bizim kalecimiz ve bizim kalemizde o olacaktı tabii ki o maçta. Ayrıca Muslera'yı o kadar küçümseme. Fenerliyim ama Fener de maç yapsa Real Madrid derim demişsiniz, objektif görünmeye çalışsanızda olmamış, objektif yaklaşamamışsınız.

Real Madrid bizden iyi takım, bugün 5 tanede atabilirler ama bizde Shalke'den iyi takımdık. İyi günler size.