DarKPeArL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir alıntı yapılmış diye konuya geldim ama alıntı yok neyse

ama sunu söyleyim com harici domainleri uzatmayın bence uzak vadeli düşünürseniz zararlı cıkarsınız. Transfer edin aynı paraya godaddy nasıl olsa ucuz transfer kuponu cıkaracaktır fakat ucuz yenilemeyi artık mucize ile veriyor comlar hariç, hoş comlarda da artık vermiyor ya neyse..

namesilo firmasına bakmanızı tavsiye ederim. Bizim türk firmaları hiç değişmiyor ihs yi bilmiyorum ama mesela geçenlerde bir site aldık domain isimtescil'de 7 gun bekletecek hani olurda (kullanıcı niye gelmiyor bu domain diye kıllanır karıştırır transfer iptal olur) kalsın diye. Yabancı firmalarda böyle birşey yok, domain benim yani sahibi ben olduğum için adamlar 2-3 saat en fazla 1 günde bırakıyor, ama türk firmalarında domain sahibi ben değil onlar sanki, bu anlayışlar değişmediği sürece kimse niye yabancıya yatırım yapıyorsunuz demesinler.

7 gün yasal süreç sondakika sına kadar kullanacak öyle, 25 gün olsa kesin onuda bekletir yani.
Godaddy promosyon kodu konuda yok. ( Başımdan geçen bir olayı anlattım. )

Turkticaret'ten bir domain almıştım fiii tarihinde. Aldığım güne lanet olsun. Siteyi kapatalı bile 5 yıl oldu. Domaini 3 kere transfer etmeye çalıştım. Bir türlü transfer edemedim. O değil, domain arkadaşımın panelinde. Arkadaşımla görüşmeyeli kafadan 3 yıl olmuştur. Domain renew zamanı gelince dumanla haberleşiyoruz. Bu sene arkadaş askerdeymiş. Domaini uzatmak için ulaşamayınca farkettim. En son bir numara buldum aradım. Dedi askerdeyim Dedim kullanıcı adı şifre ne? Ne bileyim dedi Aha dedim sıçtık. Bari mail şifreni söyle, tt spam atmıştır ordan bulurum. Onuda hatırlamıyorumki dedi. Dedim süper. Türkticaret'i aradım. Dedim böyle böyle. Domain benim ama benim panelimde değil. Süresi dolmak üzere. Domainide istemiyorum. Sadece parasını vereceğim ve süresini uzatacağım. Aynı kişinin panelinde dursun dedim. Olmaz dediler. Dedim şakamısın 3-5 kere aradım. En sonunda anlayışlı bir bayan çıktı. Dedimki arkadaşımın hesabındaki domainimi uzatmak istiyorum. Kendisi askerde , hiç birşey hatırlamıyor. Domain benim ve üstünden bir müddet zaman geçti. Domaini uzatırım ama aynı hesapta kalır dedi. Teşekkür ederim dedim. Yaptık öyle.

R10'dan çok eski bir arkadaşım bana bir söz söylemişti. O gün bu gündür benliğime işlemiş. O zamanlar Godaddy'den host alırdım. Bana demiştiki ; domainciden domain , hostcudan host alacan. Gidipte çorapçıdan pantolon almayacan. O gün bu gündür Godaddy'i sadece domain bazlı kullanıyorum.