Hocam GoDaddy Backorder hizmeti de diğer backorder siteleri gibi bir çok registrar üzerinden oluyor.
GoDaddy'den backorder yaptığınızda anlaşmalı firmalarından birisinden kayıt ediyor, ve domain sizin GoDaddy panelinize geliyor.
Yani kısacası benim anladığım kadarıyla GoDaddy backorder sizin adınıza yakalamış domaini, yakında panelinize gelir.
Adamlara baya sert mesaj attım. panele gelirse ne yapcam bilmiyorum
Gözden kaçan detay zaten bu domain kendi üzerinde idi. Başka firmaya vermesine gerek yoktu ya da kapmak için başka yola gitmesine gerek yoktu.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:30:39 -->-> Daha önceki mesaj 00:26:12 --
godaddy'de aynı domain için birden fazla kişi backorder talimatı verirse domain ihaleye çıkar. godaddy'de her gün ne domainler sahip buluyor. böyle bir domain için numara yapmaları sizce mantıklı mı?
Domaine başka teklif veren olsa zaten ona gider. Domain bizzat kendi firmalarında kaldı.
Yetmedi bana mail atmişlar
"The domain name(s) you have backordered is now listed for auction at auctions.godaddy.com"
ne anlama geldiğini fark ettiniz umarım. Sizce domaini backorder ile başkasımı almış oluyor