nesly adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birincisi; sizin de dediğiniz gibi erkeklerin aç olması yüzünden geceleri kız kıza dışarı çıkamıyoruz! (İzmir'de yaşadığım halde)

İkincisi; ben erkek arkadaşlarım ile birlikte istediğim saate kadar güzel vakit geçiriyorum. Yanımızda rahat olmadığınızı söylemişsiniz de bu da sizden kaynaklanıyor.

Üçüncüsü; kızlarla arkadaş olmaya başlamadığınız ve de sürekli onları cinsel obje görerek kıyılara köşelere kaçtığınız için zaten; Türkiye'de kadın erkek ilişkisi uzun yıllar boyunca rayına girmez.

Biz de bireyiz arkadaşım! Biz sizi cinsel obje görüyor muyuz? Erkeklerin açlığına değinmişsin de bayanlar da evlenene kadar cinsel deneyimleri yaşamıyor. O zaman bayanlar daha aç olmalı.
Ama nedense bizler bunun arkasına sığınmıyoruz.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:37:25 -->-> Daha önceki mesaj 14:30:33 --

Ayrıca pub örneğine cevabım;
Hocam o anda yanında arkadaşın denk gelmiş onunla eve gitmişsin. Sen o kadar alkol alkol alkol... den sonra tanımadığın bir kadınla da gidebilirdin. O anda sadece o varmış ondan onunla gitmişsin yani. Burada alkolün çok büyük etken olduğunu düşünüyorum. (yoksa yaşadıktan sonra ben pislik miyim diye sorgulamazdın)

Yani gerçekten de sen kız arkadaş falan yapma bence de. Eğer bütün erkekler! bu kafa ile bakıyorsa onlar da yapmasınlar!
"elitsiniz ya"
yorumlar için teşekkürler umarım erkek çocuk yaparsanız, bu ataerkil topluma uyup da 20 yaşına geldiğinde de halen ağzına yemek tıkıyor olmazsınız.

Bir Avrupalı'nın da bu durumu yaşayabildiğini, bugün izlediğim Yalnız Gezegen filmi beyaz perdeye yansıtmış, düşüncelerimi izledim .
İzlemeniz tavsiyemdir..
http://www.beyazperde.com/filmler/film-191018/