"Bilenyok İşini Bilir Dedik Önceki Çalışmalarına Güvendik Sitemi Ne Hale Getirdi"
Evveliyatında 2000 tekili olan yabancı sitem (ki görsellerden de iyi çekiyordu) Google Image güncellemesiyle sarsılıp Zebranın ayak sesleriyle göçüp de 600 hite düşünce bir seo çalışması yaptırayım dedim. Zira kazançlarım da acayip düşmüştü.
Daha önce çalıştığımız
Bilenyok'un bu konusunu görünce yine çalışayım dedim. Ne de olsa daha önce başarı sağlamıştı imleme çalışmasıyla
ama ne bilirdim sitemin bu hale geleceğini
2000 imleme dedi, yirmi güne yayarız dedi 1-2 gün gecikmeli de olsa raporumu teslim etti bundan yaklaşık 5-6 gün önce. Sipariş verilen günden bu yana sitede bir gram gelişme olmadı.
Ben de bunun üzerine sosyal medya kullanıcılarını siteme çekmek için uğraştım. hitler ufak ufak artıyordu. Dün özellikle epey yükselip bugün de tavan yapınca istatistiklere detaylı bakayım dedim. Meğer bu yükselişte
Bilenyokun da parmağı varmış.
Sitem google görsel güncellemesiyle yerini kaybettiği resim sıralamalarının çoğunda Bilenyok un çalışması sayesinde yerini geri almış. Diğerleri de sanırım ufak ufak yerine gelecek.
Yaptığı imlemeleri ufak ufak indexlettiğini belirtmiş konusunda. Sanıyorum bu indexler arttıkça google aramalarından daha fazla hit alacağım.
Sipariş verdiğim ikinci sitemde görsel sıralamaları gelip gitmeye başladı, sanırım yerini hazırlıyor. 10 gün sonra tekrar konuya yazacağım gelişmeleri.
Vel hasıl görsel güncellemesinde çok hit kaybettim, google sağ gösterdi sol vurdu diyorsanız bu çalışma tam size göre. Normal sıralamalar için denemedim. Ancak görsel aramaları için mutlaka deneyin derim.
NOT: Giriş biraz olumsuz oldu 1 Nisan dolayısıyla

Ancak bu satıra kadar okumaya devam ettiğinize göre sıkıntı yok
Bir de Screenshot Ekleyelim Tam Olsun