Arkadaşlar öncelikle merhaba,
Sabah şurada bi konu açtım ve olumlu tepkiler aldım, bugünkü uğraşlarım sonucu temayı satışa çıkacak hale soktum.

DEMO SATIN AL

+ HTML5 - CSS3 kodlama
+ %100 valid kodlanmıştır
+ CSS Sprite tekniği uygulanmıştır
+ İE6 dahil tüm tarayıcılar ile uyumludur.
+ Font-face tekniğiyle "Eras Lıght" yazı tipi kullanılmıştır.
+ Siteyi yönetebilmeniz için basit bir yönetim paneli bulunmaktadır.
+ 6 adet widget ile gelmektedir, bu demektir ki bileşen desteği mevcuttur. Bu widgetler şunlardır:
a.Populer Yazılar b.En Çok Yorumlananlar c.Selam Söyle d.Tab Yorum(En son yorumları ve rastgele yorumları gösterir) e.Rastgele Yazı f. E-posta takip
+ Ajax destekli tab menu içermektedir. Bu menu sayesinde rastgele yazıları, son ve az okunan yazıları ziyaretçilerinizin görmesini sağlayabilirsiniz.
+ Twitterda son yazdıklarınızı hızlı ve sorunsuz sitenizde gösterebilirsiniz.(Yönetim panelinden açıp kapatılabilir)
+ Menu desteği bulunmaktadır.Kendi menunuzu rahatlıkla oluşturabilirsiniz. Ayrıca bu menu açılır menudur, bunun rahatlığını kullandıkça anlayacaksınız.
+ "Öne çıkarılmış görsel ekle" diyerek eklediğiniz resimler otomatik olarak konu resmi yapılır.
+ Sade ve şık kodlanmış yorum kısmı. Yorum yazma kısmı tab ile ayrılarak yorum yapma işlemi daha kolaylaştırılmıştır
+ Yazı okunma sayısını artık eklenti kullanmadan temanın içindeki kodlama sayesinde gösterebileceksiniz. Aynı şekilde ana sayfadaki yazıları sayfalandırmak için eklenti kurmanıza gerek yoktur.
+ E-posta takip özelliği vardır.
+ Selam söyle widgeti sayesinde sitenizi ziyaret edenler saniyeler içinde size mail gönderebilir, bu sayede ziyaretçilerinizle iletişiminiz daha üst seviyelere çıkar.
+ Dahili iletisim sayfası içermektedir. Bu sayede iletisim için de eklenti kurmanız gerekmeyecektir.
+ Dahili arşiv sayfası içermektedir. Bu sayede de ziyaretçilerin yazılarınızı bulması daha kolay olacaktır.
+ Shortcodes desteği. Admin panelinde yazı eklerken görsel sekmesine eklenen butonlar sayesinde bildirim kutuları, üzerine gelince bildirim kutusu çıkan yazı, tab menu, resim slaytı gibi özellikleri yazılarınıza ekleyebilirsiniz.
+ İçerdiği birçok seo fonksiyonu sayesinde seo eklentisi kurmanıza gerek kalmadan kullanabilirsiniz.
+ Admin paneli giriş sayfasını tamamen değiştiren kodlama bulunmaktadır. Bu sayede admin paneline girerken wordpress logosu yerine kendi logonuzu göreceksiniz
+ Güvenlik için wordpress sürümünüzün site kaynağında görüntülenmesi engellenmiştir.
+ Temaya entegre edilen sayfalama sistemi mevcuttur.
+ Tema ile gelen favicon sayesinde temanız bir adım daha önde olacak.
+ Logo.psd dosyası tema ile birlikte verilecektir.

Tema ücreti ilk 10 kişi için 30TL dir. Daha sonra 40TL olacaktır. Fiyatda değişiklik yapma hakkına sahip olduğumu belirtmek isterim.

Ödeme Yolları: İşBankası, HalkBank ve Misli.com . Ödeme bilgilerine ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

1. Yukarıdaki bankalardan birine ödeme yaptıktan sonra Ödeme Bildirimi formunu yollayıp bana göndermeniz gerekmektedir.

2. Ödeme bildirimi yaptıktan sonra temanız en geç 36 saat içinde yazmış olduğunuz mail adresine gönderilecektir.

3. Tema tek domaine lisanslıdır, +lisan ücreti domain başı 20 TL dir.

4. Tema tek renktir, lütfen renk seçenekleri var mı diye sormayınız.

5. Tema kurulumu ve temadan kaynaklı hatalar için destek vermekteyim.

6. Temada domain değişikliği yapmıyorum. Lisansınızı iptal edemez ve başka domaine taşıyamazsınız. Ayrıca satılan tema iade edilemez.

7. Tema içerisinde Kurulum.html dosyasında elimden geldiği kadar kurulumu anlatmaya çalıştım. Basit bir dosya oldu, çünkü yarım saat gibi bir sürede hazırlamak durumundaydım.