Site adresi : pm.
Site için istenen fiyat : 4000 TL Değil - 2.000 TL (3 Gün için Geçerlidir) Satılmadığı Taktirde satış iptal
Sitenin aylık getirisi: Görseller Aşağıdadır.
Sitenin açılış tarihi: 4 Ay
Kategori, sitenin içeriği nedir: film sitesi
Günlük hit sayısı, kaynak link: 15-30 k arası
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 4 Aylık pr5
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm içerik
Hosting dahil midir: 1- 2 hafta idare edilir
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Baymovie lisanslı tema diğerlerinden farklı olarak düzenlenmiştir. Tasarım göze daha hoş gelmektedir.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı yok

R10 Dışı Mail : musa.kultur@Gmail.com (msn değildir.)
Tel: 0(541) 470 66 62

İlk sitesim mahkeme kararı ile kapandıkdan sonra 301 ile yeni isme yönlendirilmiştir. 1 ayda bütün düzen tekrar oturmuş şu an için hiçbir problem yoktur sadece eski sitenin PR değeri yeni siteye ilk güncellemede geçecektir. bütün backlinkler yeni domaine taşınmıştır webmastertools dan aktif olarak takip edilmektedir.

Sitede link ve tanıtım yazısı satışı Pagerank değeri etkilenmemesi için yapılmadı.

filmizle kelimesinde çok uzun bir süre ilk sayfada idi şuanda 3. sayfada 1 aydır hiçbir link ve tanıtım yazısı çalışması yapmadım.
film seyret - vizyon film - vizyon film izle - sinema seyret - sinemada film izle - sinema filmi izle - ****** film izle gibi anahtar kelimelerde site ilk sayfadadır.

Siteyi satış sebebim artık ciddi anlamda zaman ayıramıyorum Lenovoda teknisyen olarak çalışıyorum ve geceleri siteyle uğraşmakdan sabahları işe geç kalır oldum bu işlerden elimi ayağımı çekmeye karar verdim umarım siteyi alan arkadaş güzel paralar kazanır.

Görseller...

Reklam gelirlerinden kesitler...

3 Günlük popup Denemesi= 50 TL Poup her defasında açıldığı için kaldırıldı

Bunların haricinde video altı 1 aylık 75 Euro ya satılmıştır 2 haftası kalmıştır.

Hit Görüntüleri.

Hitin düşük olduğu 4,5 gün sunucuda mysql database sorunu oluştu düşüklüğün sebebi budur.