ilk başta sebebini belirttim işe başlıyorum siteyi işim yokken bir arkadaşım tavsiyesi ile iyi kazanç saglayabilecegimi söyledigi için açtım tabi açtıgım gibi kazanç saglayamadım hersey çok yavaş ilerledi suan elle tutalacak bir kazançım var ancak film indirme alanı sürekli güncel olmayan birinin geçinemiyecegini bilmeyen yoktur işe 1 hafta içinde başlayacagım işe başladıktan sonra web sitemle ilgilenmem mümkün degil hafta sonları belki ilgilenirim ancak bu sekildede yürümez yani film çıktıgı an sitende olması gerek film çıktıktan 3,5 gün sonra ekleyen biri bu alandan kazanç saglayamaz geçinemez ben 4 gün önceki filmi bugun ekledigimde benim kazançlarım gitgide düşecektir yani simdi 200 tl geliri olan bir siteye 900 tl desem kaç kişi alır asıl olması gereken fiyat bu belki daha fazla ancak bu fiyata kim alır ben sitemin elinde kalmasını istemedigim için fıyatı makul bir fiyat olarak belirledim çünkü 1 hafta sonra sitem kendi halinde kalacak şöyle bir anlam vardır duydunuzmu bir seyi bitirirken yada bitirmeyi düşünürken en üst seviyede bitirmeniz lazım zaten 1 hafta içinde alınmazsa düşecegi fiyat 400 tl dir simdi çıksam 900 tl desem bu siteyi 1 hafta içinde hiç kimse almaz pm isteyen kişiye site adresi veriyorum isteyen istedigi kadar araştırır bizde çürük çarık iş olmaz ben bu sitenin temelini saglam attım ancak fiyatı düşük tuttum diye altından birşey arıyorsunuz.
Estafurullah altında çürük aramıyorum merak ettim sadece açıklaman için teşekkür ederim.