hocam yabancı dil varsa hiç uğraşma türkçe içerikli siteyle gir yabancı site sektörüne ..
Gram yok be birader ..
Açıkça söylemek istiyorum ki sektöre girmeyi uzun bir zamandır istememe rağmen fırsat bulamadığım için giremedim velakin uzun sürede kazanç sağlayacağına inandığım bir bir sektör.
Türkiye'de uzay alanında çalışmalar her yıl 10kat artış gösteriyor. Ancak hala Türkiye'de uzay ile ilgili özellikle internet sektöründe büyük eksiklikler mevcut. İnternet olarak bir Nasa sitesi kurulamayacak olsa da ilk adımlarının şuanda atılabileceği internet sitelerinin bir 5 yıl sonra çok büyük adımlar ile başarı sağlayacağını düşünmekteyim. Üstelik bu konuda yer alan internet sitelerine milyonlarca yerli-yabancı referans sağlayacağınıza inanıyorum.
"Önümüzde ki 10 yıl içerisinde Türkiye'nin uzay konusunda markalaşmış bir ülke olacağına eminim."
İyi çalışmalar.
Hocam gerçektende güzel bir fikir ama insan sevdigi işi yaptımı daha iyi olur, o açıdan ben bu yoldan devam etmek istiyorum

Birnevi film eleştirmeni gibi birşey .. Vaay bak aklımda birşeyler canlanmaya başladı domain açısından