Bir bayan olarak sorunuza cevap vereyim.
1. Biz bayanlar genelde erkekler kadar dürüst değiliz. (Mesela bir şey yakışmasa bile aa süper olmuş, deriz. Erkekler ise; hiç olmamış ya bu ne diyebilirler) DÜRÜSTLERDİR.
2. Gece yarısı bar çıkışı vs dışarı çıktığımızda başımıza kötü bir şey gelse, kız arkadaşlarımızı arayamayız. Erkek arkadaşımız gelecektir. GÜVEN VERİRLER.
3. Sevgilimizle olan konuları kız kıza iken çözemeyiz. Genelde duygusal bakarız ve de çoğu olayı yanlış anlarız. Erkek arkadaşlar bize doğru yolu gösterirler. MANTIKLIDIRLAR.
4. Erkeklerle sohbet etmek her zaman daha güzeldir. Çünkü biz genelde kız kıza dedikodu yaparız. Erkek arkadaşlarımız ile daha farklı konulara bakabiliriz. EĞLENCELİDİRLER.
5. Bazen canımız bir delilik yapmak istediğinde bizi engelleyebilirler. KORUYUCUDURLAR.
6. Sevgililerimizin yanında hep nazik kız olmak zorundayızdır ama erkek arkadaşlarımız ile birlikteyken gerçekten de saçmalayabiliriz.
7. Bir bayan olarak blog vs hiç anlamaz iken bir çok erkek arkadaşıma danışarak ilk blogumu açtım. Bayanlar bu konuda da bilgisiz.

Aslında bu liste uzar, gider. Ben bir bayan olarak erkeklerle daha iyi anlaşıyorum. Daha içten, daha sahte, daha yalınlar. Bayanlar bu konuda biraz karmaşıklar.