Beni etiketlemişsin konuya çağırmışsın diye yazıyorum yoksa yazmaya niyetim yoktu evet sonuna kadar destekliyorum
sen bunu demmeize karşı savunma istiyorsan savunmuyorsun demek ssenin dediğini yapalım
savunmayalım vuralım asalım kıralım ile denedik 30 senedir olmuyor bitmiyor bana iç gücler dış güçler istemiyor vs demeyin sonuçta bitmiyor. ben kimseyi savunmuyorum ama gerçekleri de görmezden gelemem çapulcu diyorsun ama çapulcuyu 30 senedir bitiremiyorsun ya da bitmiyor. bundan sonra hala çapulcu lafı takıp küçük düşürmek sadece görmezden gelerek sözde kuru milliyetçilik yapacak. evet 30 senedir şehitler var. çözmeyelim konuşmayalım ne olsun bir 30 sene daha mı şehit verelim ? yav anlamıorum 30 senedir bitmedi bitmezde siz ne kadar sevseniz de sevmesenizde kandırılıyor desenizde pkk'nın bitmeyen bir insan gücü var. o kadar bombalandı o dağlar hala binlerce insan onlara katılıyor ve katılmaya da hazır. ben AKP'yi burada destekliyor. en azından diğer hükümetlerin yapmadığını yapmaya çalışıyor ve elini taşın altına koyuyor. Yani benim süreci desteklememe içerleyen arkadaşların
şu iki çözüm yolu dışında bir çözüm yolu sunmalarını bekliyorum
1. 30 Senedir pkk bitmiyor ve bitmek bilmeyen bir insan gücü var. 1 öldürsen 10 tanesi dağa çıkıyor. adamlar hafta ici 2 milyon insanı bir alana topluyorsa 2 milyon insanın örgüte katılma potansiyeli var demektir ki bir de gitmeyipte katılma potansiyeli lanlar var yani öldür öldür bitmiyor.
2. olarak konuşmayalım barış olmasın süreç olmasın diyorsunuz
ee nasıl bitecek bu sorun nedir sizin çözüm yolunuz
lütfen tekrarlıyorum bana asalım keselim kıralım demeyin. siz ne kadar beğenmeseniz de hem bu hükümet hem de bundan önceki hükümet olarak gelen adamlar buradaki herkesten daha zekiler. neyin ne olduğunu biliyorlar kurtlar vadisi izleyip gaza gelen insanlar değiller. dünyanın dengeleri var. şimdi yineliyorum asalım keselim ile olmuyor e konuşarak ta olmaz ihanet diyorsunuz ne olacak bu sorun ? yine mi analar ağlasın yine mi eşin dostun kardeşin abin arkadaşın askerde şehit düşsün. Hakkariye askerliğe düşenlere yüzde 50 şehit gözüyle bakıyorlar. çevrenizde varsa oralara düşen hemen bu ttür sorunlar geliyor aklınıza sorun bitse oraya da düşse askerliği tek derdiniz diyeceksiniz hakkari çok soğuk bu tür dertler olması cok mu zorunuza gitti nedir anlamıyorum ki ?
evet bir çözüm önerisi olan varsa sunsun simdi
Sen bu yazdıklarınla Pkk bitecekmi sanıyorsun ? Şuan herşey Pkk'nın elinde bir Türk olarak Utanıyorum Sen gelmiş neler diyorsun.Benim Ülkemde "Türküm Doğruyumu" Kaldırıyorlar sen gelmiş yok canlar gitmesin bilmem ne diyorsun...Senin gibi düşünenler varken zaten biz hiçbir zaman düzelemeyiz..