iMpAcK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazdıklarımdan dolayı -rep almışım (:
Olsun ben yine -de olsa bir şeyler almışım, o pkklı şerefsizler hiçbir şey alamayacak

Ayrıca madem konuda oylama var ve madem eşitlikten dem vuruyoruz o zaman şimdi bana bu imralı'da ki şerefsizle görüşmenin ne gibi bir önemi olduğunu şu olumlu oy veren arkadaşlar bir anlatsın da ben de bileyim;

Destekliyorum Diyenler
@Aglamaz @ByAsLaN @ComWar @darker @Diktator @ejder024 @heroers @KukuLera @taksitcim @yemekbloglari

Sonuna Kadar Destekliyorum Diyenler
@DizZy @DreamSinger @LG700 @Mekki @MetinGumus @msezen @MyHosTcuM @q0x @Sâ'fî @snowfalcon @Softurk @Wazzup

Evet arkadaşlar madem böyle bir konu açılmış ve madem forumdaki eski kural olan "Siyaset yapmak yasaktır" kuralı kaldırılmış hatta adminlerimiz bile konuya katılım göstermiş o zaman buyrun bana bir açıklayın lütfen, niye imralı'daki çakalla görüşmeliyiz?

Etrafınızda şehit yada şehit yakını yoksa lütfen bu sorumu görmezden gelin ve cevaplamayın çünkü, bekara karı boşamak kolay derler.
Benim çevremde şehit, şehit yakını olmasına gerek yok.

Filistin'de ölen şehit, benim kalbimi acıtır. Aynısı haksız yere öldürülen ermeni asker için de geçerlidir, Bulgar için de.

Sağa sola trip atmayı bırakın, biraz içinize dönüp bakın.

Ülkede en büyük sorun olarak gösterilmeye çalıştıkları şey; TERÖR.

Ülkemizde 30 yılda kaç bin yaşıtım şehit oldu.

Eğer bu illet sona erecekse, kardeş kardeşi öldürmeyecekse, terk edip gidecekse silahlıları ülkeyi, devletini seven millet bacısı, karısı zarar görmesin diye yardım etmek zorunda bırakılıyorsa bitsin diye ben imralıya da giderim, canımı da veririm.

Bu işler şehit olanın bakış açısıyla olmuyor, o zaten cennete gitti. Ailesine de inşaAllah şefaat edecek.

Mesele artık şehit kimse olmasın istemek.

Başka sorun varsa, buralardayım kardeşim.