Merhaba, backlink çalışmam konusunda sizlere hizmet vereceğim, konu biraz uzun vaktinizi ayırıp okursanız kârlı çıkan siz olacaksınız..
Yaklaşık olarak 5 yıldır kendimce düzenli olarak backlink çalışması yapıyorum.
Bu çalışmalar, toplist ve blog backlink çalışmasıdır. Yaptığım çalışmaları r10 üzerinde kimsenin yaptığını tahmin etmiyorum, görmedimde. Bu çalışmayı şuanda 3 kişiye yapıyorum zorlu bir kaç kelimeler. Çalışmalara yeni başladım ve ilerleyen günlerde buradan faydasını kişilerin kendisi yazabilir.
Backlink'in Google üzerindeki gücünü bilenler kesinlikle bu çalışmaları yaptırmalı diye düşünüyorum. Çünki bu çalışmayı yaptıran kişilerin kesinlikle başka birşey yapmalarına gerek kalmayacaktır.
Yaptığım çalışmayı biraz daha detaylandırayım...
Dofollow Blog; Sitenizin alt sayfalarını güçlendirir, arama motorlarında alt sayfalarınızın daha üst sıralarda çıkmasına büyük katkısı vardır.Sitenizin index hızını arttırır, pagerank değerinizi kesinlikle yükseltir ve aramalarda daha üst sıralara çıkarsınız. (minimum pr2 sitelere eklemeler yaptığım için)
Kendimce geliştirdiğim yöntemle binlerce dofollow blog buluyorum fakat, her bloğa ekleme yapmıyorum, aralarından kaliteli olanları seçip onlara eklemeler yapıyorum. Bu yüzden Sosyal Link Borsası bölümünde ki satış konularıyla lütfen bir tutmayın, bu benim emeğime saygısızlık olur.
Geçmiş senelerde beni bilenler bilir, burada onlarca konuda yüzlerce bedava blog paylaşımı yaptım. Bu paylaşımlarımla bile çok ekmek yiyen arkadaş vardır. O yüzden blog backlink konusunda r10'daki en iyi çalışmayı benim yaptığımı söyleyebilirim. Yani kısacası bu konuda çok iddialıyım.
Toplist; Bu backlink çeşidini yine Türkiye'de yapabilen kişi sayısı 5 kişiyi geçmez. Herkes biliyor toplist'i fakat kimse gerçek gücünü bilmiyor.Gerçek gücünden kastım ise, sağdan soldan backlink sorgulayarak kişiler toplist buluyor ekliyorlar fakat fayda alamıyorlar, daha sonra zahmetli iş diyip bırakıyorlar. Fayda alamamalarının nedeni ise tamamen çöp sitelere eklemiş olmalarıdır.Toplist'lerde tamamen yeni sitelere eklemeler yaparak backlink'in en doğal halini almanızı sağlıyorum.
Toplist'in faydasından da biraz bahsedeyim...
Toplist'in tek bir faydası vardır. O'da kesinlikle backlink aldığınız kelime ve title'nizde bulunan tüm kelimelere fayda ederek arama motorlarında üst sıralara çıkmanızı sağlar. Yeni açılmış siteler olduğu için, index arttırır veya pagerank arttırır diye birşey söylemiyorum çünki böyle birşeye denk gelmedim.
Sitenize binlerce backlink vermiyor, tek sayfa link alarak çöp backlink derdinden kurtulmuş oluyorsunuz ve ceza riskiniz ve minimum'a düşüyor.
Sadece toplist çalışması yaparak, film izle, sohbet, chat, ***** sektöründe p.... ve s.... ve daha bir çok zorlu aramalarda 100-150 backlink ile ilk sıralara site çıkarttım. Doğru düzgün yapıldığı sürece kesinlikle başka birşeye gerek yoktur. Kendi başına Google'ı alt üst edebilecek bir faydası vardır.
Toplist hakkında başka birşey söylememe gerek yok çalışma yaptıran arkadaşlar faydasını gördükden sonra kendileri buradan belirtirler.
Bu çalışmaların sitenize herhangi bir zararı yoktur. Google hangi algoritmayı çıkartırsa çıkartsın yine bu yöntemle istediğim kelimede ilk sıralara çıktım.
Bu çalışmayı yapacağım kişilerden tek istediğim sadece sabırdır. Gerekirse 1 ay bekleyin fakat sonunda kazanacak olan sizsiniz. Çünki sitenize bu alt yapıyı verebilmem için belli bir sayıda toplist ve blog backlink sayısına ulaştırmam gerekiyor. Bu sayılara ulaşabilmek bir anda ekleyip geçerim fakat o kadar backlink'i siteniz kaldıramayacağı için 2-3 günde bir çalışma yaparak sitenizin dengeli bir şekilde yol katetmesini sağlıyorum.
Daha fazla anlatmama gerek yok sanırım.
Bu çalışmayı aylık olarak yapacağım ve onlarca kişiye yapmayı düşünmüyorum. maximum 10 kişi için bu çalışmayı yapacağım ve sürekli olarak bu arkadaşlar çalışmayı devam ettirmek isteyecektir.
Bu çalışmanın ücreti aylık olarak 200 TL'dir. 200'tl çok bir para olmasa gerek. Bu para yaptığım işe göre çok çok az bir miktardır, örneğin bir film izle kelimesi için insanlar çift haneli paralar istiyorlar. Bu çalışmayla ilk sayfayı rahatlıkla zorlayabilirsiniz bu tamamen zaman ve azim gerektiren bir iş'tir. O yüzden ücret konusunda lütfen pazarlık yapmaya çalışmayın..