Merhaba Arkadaslar Yeni ve Buyuk Ses Getirecek Bir Projem Var.
Projenin Ismi TurkunSesi

Nedir Turkun Sesi:

TurkunSesi Online bir haber sitesidir.ayni zamanda turk dunyasiyla ilgili malumatlarin paylasildigi bir blog sitesi olacak.

Neden TurkunSesi:

Cunki Gereklidir.Biliyorum Bu Yonde Bir Cok Site Var Ama bizim maksadimiz farkli.
hic bir siyasi parti veya kurulusa uye olmayan tam bagimsiz bir haber sitesi olacak.
sadece turkiyeye degil tum turk dunyasina ve dunyaya hitap edicek bir site olucak.
baslica maksat turk dunyasindaki problemleri,haberleri,tarihi dunyaya ve turkiyeye sunmak.

TurkunSesi:

Site simdilik turkce haberler olacak.ilerleyen zamanlarda site Azerbaycan,Rusya,Kazakistan,Ozbekistan,Almanya,Tur kmenistan,Kirgizistan,Turkmenistan,Iran,Cin,Bulgar istan ve turklerin cogunluk yasadigi diger ulkelerde ulkelerin kendi diliyle yayimlanacaktir.Arkadaslar Ben Oyle Dusunuyorum Ki Birlik Olursak eger bu proje cok iyi yerlere gelecektir.Ayni zamanda bu bizim hayatimizdada bir donum noktasi ola bilir.yani sitenin dunyaya hitap etmesi.simdilik turk dunyasiyla daha sonralardaysa diger ulkelerde her ulkenin kendi dilinde bir haber sitesi olarak yayimlanacak.Bu Yonde Bir Cok buyuk sitelerin ve kuruluslarin oldugunu biliyorum.ama unutmayin facebook,google ve.b buyuk sitelerde kurulmadan once onlardan daha buyuk siteler vardi ama maksat ve birlik sayesinde simdi dunya devi oldular..neden bizde olmayalim?

Ortaklik ve Kazanc:

Arkadaslar ben maddi durumdan sikintili bir surecteyim.ulkemden uzakta turkiyede ogrenciyim.bu projeyi tam maliyelesdiricek birileri gerekli maliyelesdirmek dediyimse cok fazla bir sey degil sadece sinirsiz hosting(site buyudukce sunucu alinacaktir),domainler ve reklam.

Kazancimiz site uzerinde reklamlardan gelen paradan olacak ama diger siteler gibi her yeri reklamla donatipda uyeleri biktirmayacagiz bu yonde google ideolojisiyle site buyuyene kadar reklam olmayacak site buyudukten sonraysa sitede sade ama hos reklamlar yayimlayacagiz.ahlak kurallarina ve.s aykiri sitelerin reklamlari asla yayimlanmayacak..

ALLAHin isini bilemeyiz arkadaslar birlik olursak belki ilerleyen zamanlarda buyuk bir site oldugumuzda gazete veya dergi bile cikaririz Insallah..

Gerekenler:

turkunsesi.org,turkishworld.info(ilerleyen aylarda),reklam,Hosting(Sinirsiz),script veya tema,gonullu calisacak arkadaslar(site buyuduyu taktirde calisan arkadaslarin hepsine maas verilecektir)

Yazida Kusurlarim Olduysa Ozur Dilerim Tesekkurler...