Sınıflandırma her daim iyidir. Bence;

Jenerik bölümü gereksiz kalıyor çünkü niteliksiz bir sürü domain satışa sunuluyor. Veya jeneriğin ne olduğunu bilmeyen insanlar safi o bölüme ilan açıyorlar. Sırf "jenerik" kelimesinin cezbedici gücü olduğunu düşündüğü için. Uyarmaya kalksa, tecrübe ile sabit suçlu durumuna düşüyoruz

Açık arttırma ve sabit fiyatlı diye ayrışmanın bence şu an faydası görülmeye başlandı. Eskiden hepsi iç içe olduğu için satıcıların başlıkları direkt alt sayfalara kayıyordu. Ama şimdi gördüğüm kadarı ile bir çok satıcının ilanı üst sıralarda. İnsanlarımız pek kabul etmese de şu an için bu ayrışma ufak ufak rayına giriyor gibi.

Sabit fiyatlı satışlarda konu içindeki yazışmalarda çok sirkülasyon olmadığı için çok çabuk kaybolup gitme ihtimalinin olduğunu düşünmüyorum. ihaleli satışlarda duruma göre sirkülasyon fazla olduğu için ve kişiler bu şekilde birden fazla başlık açtığından diğer satış başlıkları çok çabuk ortadan kayboluyordu. Ama ihale ile sabit fiyatın ayrışmasından dolayı o sorunda bence çözümlendi gibi.

Diğer arkadaşlar, gelen müşteri alt başlıklar arasında kaybolup, sıkılmasın diye çoğu kişinin tarifine göre ben de kendimce ilk mesajımda görmüş olduğun resmi oluşturdum. Talepler doğrultusunda oluşan o şablon sanırım bir çok kişinin beklentisini karşılar diye düşünüyorum. Tabi bunları öğrenmek için daha fazla arkadaşın fikir beyan etmesini umuyoruz.

Teşekkürler görüşlerin için. Değerlendirmelerin varsa öğrenmek isterim.