occili adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen hiçbirşeyi beğenmiyorsun zaten burakın gollari bal Fatih Terimin takımı buralar getirmesi şans dany semih zaten berbat karşı takımlar atmıyor hamit furbolcu değil pazarcı anlamadım sen iyi gün taraftarı değilsinde nesin?Her mesajında Galatasarayı kötülüyorsun nereye gidecek artık ya? İnsan değil mi hata yapacak daha çok genç alması gereken çok şey var sen hata yapmıyorsun o zaman şu hayatında yoksa yapsan intihar felan etmen gerek yani bu ne tutum böyle ne zaman beğeneceksin birilerini?

Arkadas ne içdin sen ? Bak bakalım 2 satır üstüne Burakla ilgili istatistik vermişim çekemeyenlere kapak olsun demişim burakı begenmediğimi nereden çıkardın ?

Asıl sen iyi gün taraftarısın . Skor güzelken Fatih Terimi GS ı övmek kolay . Bi fark Yeyincede yerden yere vurursun.
Ben sizin gibi değilim Skora bakmam sahada ne görüosam ona göre yorumlarım.
Ben schalkenin 2. yarısındaki GS ı begenmiyorum
Ben Fatih Terimi Beğenmiyorum Şanslı buluyorum.
Evet Ben semihide beğenmiyorum..
Açıp tekrar tekrar her maçıda izler her maçda yaptıgı hatalarıda gösteririm..

Bugün GS ı yere göre sıgdıramaz oynanan futbola göz yumarsınız yarın gider şampiyonluk verilirse yada Realden Allah göstermesin Fark yenilirse yerden yere vurursunuz. Skor tabelacılıgı budur işde..

Bunlar benim görüşlerim söylemekdede özgürüm . Kimsenin şahsına hakaret de etmiyorum.

Görüşlerimi beğenmeye bilirsin ama laf atıp 2 li münakasa yaratmanın anlamı yok.