SİTE SATILMIŞTIR.

Site adresi: *******oyunlari.net (Site adresi pm ile verilecektir.)(Kişiye göre pm göndermeme hakkımı saklı tutarım.)
Site için istenen fiyat: 750 TL
Sitenin aylık getirisi: 50$ (Adsense Ekran Görüntüsü Aşağıda)
Sitenin açılış tarihi:26.06.2011
Kategori, sitenin içeriği nedir: Flash Oyun
Günlük hit sayısı, kaynak link:Günlük 320 Tekil 2.104 Çoğul Ortalaması(Say.Ac Ekran Görüntüsü Aşağıda)
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1 yıl 8 ay, Pr2
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler:evet
Hosting dahil midir:2 hafta idare edebilirim.
Banlı olduğu sponsor var mı:yok
Banlı olduğu arama motoru var mı:yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi:evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı:yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:yok

Ödeme:işbank, kuveyt, tuttur

PM İSTEMEDEN ÖNCE LÜTFEN OKUYUNUZ.

Siteyi 6 ay kadar önce forumdan bir arkadaşımızdan satın aldım, sitede onarcade scripti vardır, keyword domaine sahiptir, domain adı tam aranma hacmi 6600 dür.
Aylık 60.000 Tam aranma hacmine sahip bir kelimede ilk sayfadır,(pm ile bildirilecektir.)
110k tam aranmalı "çocuk oyunları" kelimesinde 50 ile 60 sıra arasındadır,

yaklaşık son 3-4 aydır sitede adsense kullanıyorum ve gelir elde ediyorum, sitede 2 adet adsense reklamı kullanıyorum, sayfa yerleşimi vb fazla uğraşmadım, oldukça sağlıklı ve oyunlara vb uzak şekilde bir adet 728*90 bir adet de 160*600 reklam kullanıyorum, anasayfada 2 adet reklam, oyun tanıtım ve oyun sayfasında 1 adet reklam kullanıyorum, eğer reklam yerleşimi ile uğraşırsanız iyi sonuçlar elde edilebilir. Siteyi satma nedenim site fazlalığından dolayı ilgilenemediğimdendir, siteyi incelediğinizde göreceksiniz ilgilenemediğimi, sitenin yaklaşık 150 indexi var, son 3 ayda en fazla 10 adet oyun eklemişimdir, seo paketi vb hiç birşey uygulamadım siteye, sadece 2 adet pr4 ve pr2 oyun sitesinden link aldım, domain ihs de kayıtlıdır, 26.06.2014 tarihine kadar süresi vardır, sitenin domain adı hariç herşeyi geliri ve fiyatı vb. konuda yazmaktadır, lütfen ekran görüntülerini inceledikten sonra size uyuyor ise ve ciddi iseniz pm isteyiniz.

son 2 ayın adsense gelir bilgileri;
24 Ocak-24 Subat 2013 Tarihleri arası

24 Subat-24 Mart 2013 Tarihleri arası

Günlük adsense görüntüleri

24 Ocak-24 Subat 2013 Tarihleri arası

24 Subat-24 Mart 2013 Tarihleri arası

Sayaç bilgileri:
Hafta sonu site hitleri 450-500 civarına çıkmaktadır.

Ciddi alıcılar pm isterse sevinirim, öncelikle itradeleri arasında site alımı yapmış kişilere pm gönderilecektir.

Satışta olan diğer flash oyun sitem oyungeni.com satış konusu için tıklayınız.