Gazi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zaman, emek, para bunların hepsi hemen hemen her sektörde zaten gerekli olan şeylerdir.

Daha önceleri bir çok sektöre site yaptım, kadın sitelerinden tut dizi sitelerine kadar bir çok içerik ile uğraştım. Hepsi yorucu hepsi inanılmaz derecede zaman isteyen işler idi. Geçtiğimiz yıllarda bir küçük site satın alarak bu sektöre giriş yaptım ve zamanla bu sektörün tam benim aradığım bir sektör olduğunu farkettim. Siteyi güncellemek gerekiyordu ama güncelleme yaparken illa o an ki değilde geçmişe yönelikte birşeyler sunabiliyordum. Yazı yazmam gerekiyordu malzeme bulmak için bir diziyi oturup baştan sona kadar izlemem gerekmiyordu, oyunun başlangıcında kısa bir geçiş ve oyunda bir iki dakikalık oynama gerekli makaleyi yazmam için bana yetiyordu.

Oyun sektörü oldukça büyük bir sektör, evet büyük firmaların olduğu bir gerçek. Çok büyük paraların döndüğüde bir gerçek, ama sektör ne kadar büyük olursa olsun gerçekten emek veren muhakkak emeğinin karşılığını alacaktır. Bugün perpa alışveriş merkezine gidin tepeten tırnağa hırdavatçı, elektronikçi dolu kimisi trilyonluk firma kimisi ise kendi çapında orta ölçekli bir firma. X kişiside ticaret yapıyor Y kişiside, o büyük firmalar var diye boyunlarını kırıp yürümüyorlar ve birşeyler yapmaya çalışıyorlar.

Sizde bu sektörde kendinize özel bir şeyler yapabilirsiniz.

Ayrıca bu sektöre gireceklere ayrı bir öneride bulunmak istiyorum. Şayet sektöre girecekseniz baştan minimum 4 5 domain ve farklı siteler ile giriş yapmanız gerekiyor. Zamanınızın tamamını bir siteye ayırmayın, haftanın her günü bir siteye uğraş verin. Her gün güncellemek yerine haftada bir kez güncelleyin ama adam gibi güncelleyin. Haftada bir gün bir siteye seo çalışması yapın ama adam gibi yapın. Eğer işe başladığınız ilk gün ki heyecanı 2 ay sonrada yaşıyorsanız emin olun başarılı olursunuz. Ama gün geçtikçe hit gelmiyor, para kazanamıyorum diyerek yaptığınız işten ödün verirseniz, kalitenizi azaltırsanız hüsran karşılaşırsınız.

Yıllar yıllar önce bir arkadaşım bana "Pasta çok büyük ve ben paylaşmayı severim." demişti. Aynısını bende sizler için diyorum, pasta büyük paylaşmasını bilir isek hepimize yetecektir.

(Lütfen son yazdığım mesaj üzerine özel mesaj göndermeyin. )

Bu güzel uzun teşhisleriniz için teşekkürler..