o2gr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Domain "bana ait olduğu için" satış yaparken istediğim şartları belirlemekte özgürüm.

İlanı bu platformda yayınlıyorsam da bu platformun kurallarına uymalıyım ve ilanın açılış şartlarında da, sonraki gelişiminde de buradaki kurallara aykırı bir durum bulunmamaktadır.

Somut olayda da olan şudur: imparator nickli arkadaşın 150 TL'lik teklifinden sonra 36 saatin dolmasına 3 saat kala yani 200 TL'lik yokken, açık artırımın 3 saat sonra biteceğini bildirmişim, sonrasında 200 TL'lik teklif gelmiş ve imprator nickli arkadaş bunu görüp "hayırlı olsun" dedikten sonra örtülü bir şekilde açık artırmadan çekilmiş. Benim açık artırmanın 1 saat sonra biteceğini bildiren mesajımdan sonra da sebebini anlayamadığım bir şekilde veryansın etmiş ve özel mesajla 200 TL'ye ve hatta daha fazla bir fiyata domaini kendisine satmamı teklif etmiş, bu teklif de tarafımca hiçbir şekilde kabul edilmemiştir.

Olayı "oturup kuralları mı tartışacağız" boyutuna getirmeden önce konuyu en başından, kronolojik olarak okuyup ona göre bir değerlendirme yapmak gerekir.
Anlamadığınız nokta şu, siz kafanıza göre bitiş süresi belirleyemessiniz. Son tekliften 36 saat sonra yazmışsanız son teklif geldiğinde bitiş süresi 36 saat daha uzar, son tekliften 33 saat geçmişse geriye 3 saat kalmışsa yeni teklif geldiğinde ben daha önce 3 saat kaldı dedim ihale bitti gibi bir olay olamaz.

Siz bence yazdıklarınızın ne anlama geldiğini öğrenip ondan sonra ihale konusu açın.