SrnK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
network marketing ortada sağlam kaliteli ürün varsa firma sağlamsa yapılabilir ama mesela son günlerde yayılan megaholdings biz network marketing yapıyoruz diyorlar ama saadet zincirinin alası 100 lira değeri olan yada olmayan basit wp kurarak sınırsız dediği amma 10 gb olan siteyi 3 yıllık 1700 liraya satıyorlar . bunları demem üzerine bu işte olan volkin64 arkadaşımız savunmasını yapacak
Mega holdingsi 10 ay önce bıraktım.
Sebeplerinden birini açıkladın zaten.
Dediğin gibi binary sistemleri genelde sadece yeni üye kayıdından para kazandırıyor.
Unlevel ise dediğimiz amway, herbalife, gibi şirketlerin kullandığı sistem ve bu sistemde şirket size ürün %20- 40 arasında ucuz veriyor ve siz sıcak satıştan da para kazanıyorsunuz.bu sistemlerde ise alt üyeleriniz sizin birer alt bayiniz gibi oluyor ve onların cirolarından da ufAK bir pay alıyorsunuz.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:33:46 -->-> Daha önceki mesaj 15:31:24 --

Dogukan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bahsettiğim konu bu ürün satarak kazanabilirler ancak ürün satmak adı altında saadet zinciri oluşturanlara benim tavrım.

Network marketing gelişmezden kastım ise bizim insanımız bir ürün satmaktan çok birilerini alt üye yapmak isteyecek devamlı bu saadet zinciri oluşturacak bu yüzden network marketing ülkemizde tam anlamıyla amacına ulaşamaz demek istedim.
Dediğin sistem genelde binary sistemini kullanan şirketlerinde oluyor.binary yani iki kol sistemini kullanan şirketlerde kazanç sadece yeni paket alınması yani yeni üye girişinden elde ediliyor.bu sistem ile ülkemizde çalışan mega holdings, qnet, talk Fusion var.