s103r adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ne demek yasaksa yasak ne demek sanane sizin gibi bilincsiz insanlar yüzünden bizim evimiz de besledğimiz köpeklerimizin adı cıkıyor 400 liraya gidip köpek alıp dövüştürüp atıp edip ciftleştirp ırkı tamamen bitiriyorsunuz ırkın adını kötüye cıkarıyorsunuz şuanki olduğu gibi alın köpeği 400 liraya besleyen kapıştırın hevesiniz gecince atın sokağa gitsin birini ısırsın pitbullar dogolar katil desinler uyutsunlar ırkı coluk cocuğa kalınca bu ırk böle oldu

yasak ırk canlı satışı yasak cok köpek istiyosanız gidin barınakları ziyaret edin ücretsiz mama karşılığı sahiplenin. hava olsun diye köpek alınmaz cok biliyorsunuz ya yıllardır köpek besliyorsunuz.
Ne içtin sen söyle bizde içelim?
Kim sana dedi ki konu sahibinin dövüştürmek için köpek aldığını?
Ben yıllardır köpek besliyorum.
Köpek dövüştürülmesine kesinlikle karşıyım.
Kendi kendine bişeyler söyleyip kendinle kavga ediyorsun.
Ben VETERİNER HEKİMİM ve köpeklerin satın alındığını ve fiyatının değişebileceğini belirttim. Çünkü insanlar zor durumda kaldığında bazı sorunları olduğunda maalesef çok sevdikleri köpeklerini uygun fiyata satmak istiyorlar. Bedava verilebilir aslında ama o zamanda herkes talip oluyor ve köpeğe gerekli önemi vermiyorlar. Bence sen konuya mesaj yazmadan önce düşün sonra birşeyler yaz.