Ciddi alıcılar içindir konu ve sadece telefon ile bilgi verilecektir. Pm istemeyiniz o yüzden. Her özelliği eksiksiz yazıyorum.
Ciddi alıcılar için kaçırılmayacak kalitededir. Şimdiye kadar gerek yüksek bütçeli gerek düşük bütçeli siteler satmışımdır. Şimdiye kadar alıpta parasını çıkaramadım, pişman oldum diyen bulamazsınız. O yüzden beni mahçup edecek site satmam. Bu site içinde alan asla pişman olmaz.
Lütfen okuyunuz.
-Domain .com uzantılıdır.
-Site için 2 ayrı hedef kelime vardır. Biri oldukça önemli bir kelime ve domainle bütünleşik durumdadır. Bu hedef kelimede çok yüksek hit bulunmaktadır. Bu kelimede site ilk sayfa sonları ve 2. sayfa en üst sırada yer değiştirmekte.
-Direkt domain adı kelimesi de keyworddür ve geleceğe yöneliktir. Domain ismine direkt arama ile günde 500 tekil gelmektedir.
-Adsense getirisi için ekstra bir çalışma-yerleşim kesinlikle yapılmamıştır arttırılabilir mutlaka.
-Hit çok yüksek olmadığı için son 1 aydır ads kullandım.
-Oyun içerikleri, başlıkları özgün şekilde özenle girilmiştir.
Sitenin fiyatını belirlerken; gelecekte önemli yeri olacak bir domaine sahip olması, hedef kelimelerde önlerde olması, sağlam bir alt yapı ve çalışmalar ile geliştirilmesi baz alınarak verilmiştir.
Site adresi: Telefon No isteyiniz.
Site için istenen fiyat: 7500 TL (Tek Fiyat)
Sitenin aylık getirisi: 60-80$
Sitenin açılış tarihi: 2012 (Domain Daha Eskidir)
Kategori, sitenin içeriği nedir: Flash Oyun
Günlük hit sayısı, kaynak link: 1K-2,5K
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 3 - 0
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm İçerik
Hosting dahil midir: Taşınana kadar müsade edilir.
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Dahil.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: -
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok