RumbleFish adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, 47 gün evvel kadar evvel bir Chat kategorisine sahip bir web sitem için kendisinden bir tanıtım yazısı aldım ve footer'den 3 aylık link alarak ödemesini yaptım. Ortalama olarak abartmak gibi olmasın 17 gün sonra sitemin alexa'da 1K altına düştüğünü çok rahat görebildim ki backlink checker'den baktıgım zaman foruma ait olan günlük tekil hiti ve alt sayfalarından gelen backlink'in ne kadar etkisi oldugunu'da anlamış oldum.

Kendisi IRCd network sunucularına dayalı kaliteli ve otoriter kaliteli bir IRC Forum'un sahibi olmak ile beraber SEO konusunda'da oldukça bilgi sahibi ve geniş yelpazeye sahip bir arkadaşımızdır. Ki bunu zaten bu kategori içerisinde'ki arkadaşlarımız biliyorlar.

Satış konusuna deginmek gerekirse forum üzerinden link alacak arkadaşlarımızın kesinlikle/ve/kesinlikle tereddüt etmeden link alacaklarını ve etkisini çok kısa bir zaman içerisinde görebileceğinin garantisini'de tahahütünü'de veriyorum.

Kendi siteme almış oldugum linklerin etkisini gördük'den sonra SEO Blog'una dayalı bir web adresim için'de dün akşam kendisinden 3 aylık link aldım henüz daha etkisini göremedim çünkü daha 48 saat içerisindeyiz ve inanıyorum ki diğer chat sitemin görmüş oldugu etkinin çok daha fazlasını SEO Blog'um'un da göreceğine inanarak kendisine sektör'de ve konusun'da hayırlı satışlar diliyorum.

NOT : İşini en iyi şekilde yapan SEO optimizasyon konusunda bilgi sahibi olan Ongun arkadaşımızın da sizlere katkıda bulundugunu ve ticaretini çok sağlam bir şekilde yaptığını lütfen unutmayalım.

DIPNOT : Forum üzerinde bende departman sorumlusu ve genel yöneticiyimdir. [/FONT]

Çok teşekkür ediyorum güzel ve kapsamlı yorumun için Kaan. Link alınan site kaliteli olunca, etkisi de büyük oluyor doğal olarak.