Line adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tek derdi Trabzonda kalmak olan adam sözleşmesine 7.5 milyona serbest kalır maddesi koydurmaz.Ayrıca futbol oynamak isteyen bi insanın da Trabzon şehrinde öyle seve seve kalacağını sanmıyorum.

http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Su...75-milyon-euro
Futbol oynacak biri icin en ideal sehir trabzon. sosyal hayat gece hayati 0. kafasi baska yerde olmazsa olene kadar oynar ve kral olur sehirde. suan onur takimda en guvenilen isim

sadri sener gecen tvde cikip konustugunda bunun onur tarafindan degil menajerler tarafindan diretilen birsey oldugunu soyledi. burak orneginde dedi imzalamiyordu yeni sozlesme 1 sene bekleseydik ucretsiz gidecekti bizde mecburen sattik oda zaten gitmek istiyordu yurtidisna ama katakulliye getirdi gsye gitti. onurun sozlesmesinin bitmesine 2-3 sene var sanirim. 7.5 veren hop diye alamaz anca 2 sene beklerseler belki bedavaya gitmesin diye satilabilir. ben onura inaniyorum dedigim gibi oda eger sozunu yerse daha da kimseye guvenmem.

sen gelip sec begen al gibi bir yaklasimda bulunursan bu konular uzar hos olmayan davranislara doner etik olmaz yaptiklariniz.