Merhaba Arkadaşlar, Yeni projem paraya ihtiyacım olduğundan bu 3 player işimi full kaynak kodlu alan kişiye devredeceğim. Ve bütün satış yetkileri ve lisansları alan kişiye ait olacaktır.
3 playerda da domain lisans sistemi mevcuttur. ( alan kişiye domain lisans ve swf encode edilme sistemini göstereceğim. )
Playercan Video Player: Özellikler : Konu Linki Programlama : Flash as2
Ortalama Aylık kazanç : 500tl Arkadaşlar konunuda da olduğu gibi hiç ilgilenmediğim zaman en kötü 2-3 lisans satışı oluyor. Buna ek ufak tefek müşteri isteğine bağlı düzenlemeler yapılıyor ek ücret karşılığında. Ortalama en kötü
500tl kazancı oluyor. Xyz site satışlarında bu rakat 2 ye katlanıyor.
Fiyatı: 3000TL (Fiyatı gerçekden uygun yazdım acil ihtiyacım olduğu için. Video önizleme özelliği ve arkaplanda oto part dolum özelliği gibi piyasada olmayan özelliklere sahiptir. Bunlar göz önünde bulundurulmalıdır.)
Alt yazı ve İleri Sarma Modülü :
+750TL (alt yazı özelliğinde .srt dosyasını birebir okumaktadır. )
Alt yazı demo :
http://www.dizifilmfullizle.com/arro...olum-izle.html
Örnek Srt içeriği ;
1
00:00:00,551 --> 00:00:02,632
Benim adım Oliver Queen.
2
00:00:02,667 --> 00:00:06,390
Beş yıl boyunca, tek bir amaçla
bir adada mahsur kaldım...
Youtube Player;
Açıkcası bu player ı activeden için kodlamıştım fakat ingilizcem olmadığı için bir türlü onaylatamadım en son bütün ayarları yaptım fakat demo olarak gangam style gibi telifli videolar koyduğum için bunları değiştirmemi söylemişlerdi. Şimdi acil satmam gerektiği için burdan satışa sunuyorum. Satın alacak kişiye activeden düzeninde de verebilirim.
Özellikler :Konu Linki Programlama : Flash as3
Ortalama Aylık kazanç :250tl Konunudada gördüğünüz gibi çok ilgilenmeme rağmen aylık en kötü 2-3 lisans satışı oluyor yani ortalama
250tl (Script entegresi ve düzenlemeler + ek ücretler)
Fiyatı : 1750TL Radyocan Radyo Player: Özellikler : Konu Linki Programlama : Flash As2
Ortalama Aylık kazanç :150TL Arkadaşlar Bu konu açalılaı tam 1 ay oldu zaten 3 satışı mevcuttur. (Burda diğer playerlara göre ek bi avantajınız var Radyo player almak isteyen kişilerin %90 ı özel tasarım istiyor ben bunu +50tl ek ücret karşılığında yapıyorum.) En kötü aylık ortama kazancınız
150TL olur.
Fiyatı : 750TL
Fiyatları gerçekden uygun verdim. Sadece 3 player'ı da satın alacak kişiye topdan bir indirim daha yapabilirim. veya indirimsiz playercan.com sitesini alacak kişiye verebilirim.
Detaylar için ; Pm yada destek @ playercan.com
İlgi ve alakanız için şimdiden teşekkürler arkadaşlar...