Yenile adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pligg Altyapılı Birçok Sitenin Sahibi Olarak Şunu Söyleyeyim;

Arka Arkaya Eklenen Linkleri Siliyorum,
Başlığı, Etiketi, içeriği uygunsuz Olanı Kabul Etmiyorum,
Aynı Konu Hakkında Etiketleri Dahi imleyenleri Kabul Etmiyorum,

Buna Benzer Bir Çok Şeye Dikkat Ediyorum.

Seo Diye Spam Yapılırsa, Pligg Sitelerden Linkleriniz UPCOMING Sayfasında Bir Süre Bekler ve Silinir. Yani Linkiniz indexlenir ve Silinir. Arkadaşın Dediği Gibi Link Kaybedersiniz ve Ters Etki Eder.

Ama Düzgün Eklemelerle Spam Yapmazsanız, imleme Sitesine de Faydalı Kendinize de Faydalı içerikleri Paylaşırsanız Admin Onaylar. Hem imleme Sitesi Sahibi Hemde Siz Memnun Kalırsınız Durumdan.

Bazıları imleme Sitelerinin Yönetiminde Robot Var Zannedip Basıyor Linki Binlerce ve 1 Tane Onay Alamadan Linkleri Siliniyor. Haliyle Başarılı Bir imleme Olmuyor Zararı Dokunuyor.

Yeri Gelmişken Bu Bilgiyide Vermiş Olalımda, Türk imleme Sitelerini Bari Çöplük Yapmayalım.

iyi Forumlar
Sizin siteniz bir istisna olabilir. Ama genele baktığımızda 1000 pligg siteye eklenen linkler spam değil de ne olabilir. Zaten elde belli bir pligg listesi varsa mutlaka bu oto onaylıdır. Yada upcoming de bekletilir. Arkadaşında dediği gibi bir süre sonra linkler teker teker silinmeye başlayınca verdiğiniz o üç kuruşu çok ararsınız. Ha ne olur belli bir müddet site sıralamada önemli bir yükseliş kaydeder ama linkler silindikçe verdiği paranın 10 katını verse yine de beli doğrultamaz.