Fikirleriniz varsa açın hocam

Bir videom patlama yapmış nasıl oldugunu çözemedim analytics bilgileri gelince bakıcam sanırım reklam cıkmayan bir ülkeden izleniyorda olabilir diyecem ama abd den geliyor genelde izlenme :S buraya yazdıgımda 60k idi 82 tık vardı 3.600 gösterim daha aldı tık +4 arttı acayip kötü bişey
fikirlerden kastım intihar yöntemleri idi,hiç söylemesem daha iyi
reklamlar her video izlenisinde gosterilmez...
youtube ile kolelik yapmayi birakip dogru duzgun bir nichede ingilizce site acsaniz, youtube ile ugrastiginizin yarisini ugrasip 5 kat dahafazla para kazanmak mumkundur
herkesin para kazanma yöntemi farklıdır tabiki haklı olabilirsiniz fakat herkes için gerçerli degil bu örnek bence.örnegin ben,web siteleri ile ugraşırken makale yazamadıgım için bunu para karşılıgı yaptırırdım ama youtube konusunda bu sorun yok (şimdilik).web sitelerine daha çok ziyaretci çekmek için,kazancımı artırmak için gün boyu yeni fikirler üretir,dener,zaman harcardım ama youtube konusunda bunuda yapmıyorum.yükledigim içerikleri zaten web sitesi sahipleri alıp kendi sitelerinde yayınlıyorlar.yükledigim videolarımı paylaştıgım bi sitem,face-twitter vb sayfam yok.örnegin kanallarımdan birisi için bi kaynaktan günde 5-10 videoyu başlık,açıklama,etiket,thump (küçük resim) degiştirmeden yani birebir oldugu gibi alıp youtube hesabıma yüklüyorum.şuan kazancı günlük 4-8$ arası.ben hiçbi sitemde bu kadar az ugraşıp,bu kadar para kazanmadım.siteler için host+domain+seo ücreti ödersin ama youtube konusunda bunada gerek yok.youtube kanallarıma sahte izlenme,takipci vb işleri hiç bulaştırmadım,gerekte duymuyorum.sitelerim var,bu paraları zaten hali hazırda ödüyorum ama o sitelerin youtube ile yada adsense ile bi alakalı yok şuan.genel olarak sözüne katılıyorum,özgün bi site açıp kazanmak çok daha iyi ve uzun süreli bi plandır lakin baştada söyledigim gibi herkesin para kazanma yöntemide farklıdır