Arkadaşlar
siteanaliz.com için bir reseller paketi almak için r10a konu açtım bkz:
Linux reseller arıyorum
Firma ile anlaştık. İlk dönemlerde herhangi bir sorun yaşamıyorduk. Daha sonra sanırım firmayı devir ettiler. Kim kime sattı vs. hakkında bilgim yok. Benim muhatabım alanadi.com.tr dir. Firma devir edildikten sonra yaşanan sıkıntının haddi hesabı yok. Ticket açarız günler sonra cevap gelir. Sorun yaşanır muhatap bulamayız. Telefon ederiz cevap vermezler. Her geçen gün sorunlar arttı her geçen gün sorumsuzlukları arttı.
Sorunların bana maliyeti:
- Hiti 1k tekilden 50 tekile kadar düştü
- Gelecek pr4 gözükürken güncellemeden sonra 2ye düştü.
- Alexa değeri 250k ve her geçen gün düşmeye devam ediyordu. Şuan 385k.
- Google indexi 280k iken şuan 5k.
- Sorgu yapılan site 1 dakika sonra google aramalarında çıkarken artık index sürem günde 2 yada 3 oldu.
- Pagerank butonu binlerce site tarafından kullanılıyordu. Daha önce aylık 100-120gb. trafik kullanırken şuan 20gb. bile kullanmıyor.
Son olarak başıma gelen olay; önceki gün sitede veritabanı hatası aldım. Ticket açtım şaşırtıcı bir şekilde anında cevap geldi. İlgilenildi veritabanı hatası düzeltildi. Aradan 1 saat geçmeden bu defa da site ping alıyor fakat http server çalışmıyor. Bunu bildirdim ve buna cevap alamadan
www.alanadi.com.tr yayına kapandı. Siteleri hala açılmadı. Telefonlara da cevap vermiyorlar.
Tamam bu noktaya kadar firmanın hatası. Peki benim hatam yok mu ?
Tabiki var. Benim hatam şudur. Firma el değiştirdi geçiş sürecinde olur bi tip hatalar biraz idare edelim diye düşündüm.
Ey eşek kafalı bu kadar neyi bekledin. İllaki iliklerinde kan bırakmayana kadar durmak zorundamıydın ?
Bu konuyu okuyan bir firma yetkilisi var ise sizden tek isteğim var. Hesapta ne kadar alacağım var ve ya kaç güne tekabül eder bilmiyorum ve umurumda da değil. Sadece reseller hesabımdaki sitelerin yedeğini verin. Gerisini Allaha havale ediyorum. Biliyorum ki o kimsenin ahını kimsede bırakmaz!