Diğer iki konuya ek olarak bu konuyuda açıyorum umarım sorun olmaz çünkü bağımsız konular.

zamanında eticaret sitemizi desteklemek amaçlı satın alıp üzerinde çalıştığım domainleri satışa sunuyorum.

enucuzfirsat[.]com /net
nerdedahaucuz[.]com /net
nerededahaucuz[.]com /net
enucuzuyuz[.]com
enucuzurun[.]com

ayrıca isteyenlere şu sistemi de satabilirim. diyelim ki eticaret siteniz var ve akakçeye felan para vermek istemiyorsunuz. kendi karşılaştırma sitenizi yada kendi yönlendirme sitenizi kurabilirsiniz.

http://enucuzurun.com/ buraya girin. herhangi bi ürüne tıklayın satın al butnuna basın sizi www.bebekreyon.com a yönlendirecektir.

sistem nasıl çalışır?
Sistem www.bebekreyon.com un xml verisini otomatik olarak okur ve sizin belirleyeceğiniz zaman aralıklarında günceller. herşey otomatiktir. ürün bilgisini detayını resmini vs çeker. googleden gelen ziyaretçi inceler satın al butonuna basar ana siteye yönlenir.

Sistemi biz yazmadık sistem yabancı bir scriptin trkçeye çevrilip xml entegresi yapılmış halidir. fakat hiçde okadar kolay olmadı bizim için.

sisteme birden çok site eklenebiliyor örbeğin hepsiburadayı hepsişuradayı ekleyebiliyosunuz ama akakçedeki gibi karşılaştırma yaptırmadık zaten bize de lazım değildi.

sistemin fiyatı : 200 TL dir kurulumunu ben yaparım satmadan önce kullanımını da gösteririm beenirseniz alırsınız.

domainler de özel domainler fiyat teklifleirnizi bekliyorum Ciddi alıcılar iritibat kurarsa sevinirim.