Maeglin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biz UEFA'ya bağlıyız. FİFA bir üst kurul. Yani UEFA'ya üye olan bir ülkeyiz. UEFA kendi içinde kendi kurallarını belirleyen bir kurum. Bugün İngiltere'de, İspanya'da İtalya'da Türkiye'de ve daha birçok ülkede Federasyonlar kendi dsiplin kurallarını kendileri belirliyor. Hala boşu boşuna ezbere birşey bilmeden inadına konuşuyorsun. İşinede gelmiyor inadına FİFA diyorsun Arkadaş bu kural senin takımın için çıktı diyorum, niye kaçıyorsun buna cevap vermekten Yahu allah aşkına daha ne anlatayım sana boşa vakit kaybı Açda yönetmelikleri bir oku. Ama bence sende okuma yazma yok yanında biri söylüyor bunları sana.

Drogba, Burak dengeleri bozar diyenler hala burda. Baksana Galatasarayın oyunundan girdin gökhan zana geçtin, ordan fifaya atladın ordan da Drogbaya bağladın Bozmuş bence dengeleri
"FIFA, çeşitli futbol turnuvalarını düzenlemesinin yanı sıra dünya futbolunu yöneten, kuralları uygulayan, değiştiren kuruluştur." bana inanmıyorsun al sana bir kaynaktan bir cümle."Dünya futbolu" diye bir ibare var orada.Oku öyle yaz kardeşim saçma sapan yorumlarla gelme bana.Okuymuş yok bilmem neymiş.