RumbleFish adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki hepsine amenna o halde, kimsenin lafıyla konu/konu gezip'de ekmeğe TAŞ koymam. Ve biliyorum ki bir çok şeyin çok iyi farkında ve bilincindeyim. Fakat herkes ekmeğinin davasını yapıyorken insanların ekmeğinin üzerine gitmeyeceğim fakat iki şey yazmak isterdim sadece Allah'dan korkum var şöyle bir şey söyleyeyim sana.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:03:57 -->-> Daha önceki mesaj 00:02:13 --

Peki hepsine amenna o halde, kimsenin lafıyla konu/konu gezip'de ekmeğe TAŞ koymam.

Ve biliyorum ki bir çok şeyin çok iyi farkında ve bilincindeyim. Fakat herkes ekmeğinin davasını yapıyorken insanların ekmeğinin üzerine gitmeyeceğim.

Fakat iki şey yazmak isterdim sadece Allah'dan korkum var şöyle bir şey söyleyeyim sana, bir insanın üzerinden laptop almak ve kendi üzerine değil'de karşında olan insanın üzerine senet yaparak borcunu ödemeden almak ve kaçmak nasıl bir erkekliktir ?

Hadi bunu'da geçiyorum. Alınan el'den paralara sana vereceğim diye/diye daha sonra kaçıp'da orta'dan kaybolmaya ne diyeceksin? Ya bunları'da geçelim milletin kullandıgı AWBS lisansının üzerinde oynama yaparak verileri alarak clonlayıp'da bir şeyler yapma çabasına girerek daha saymama gerek yok aslında çok şey varda bir kaç tanesini söylemek kafi diye düşünüyorum.

Adım'da soy adım'da belli benim PM olarak gönderiyorum.
laptop konusu Sevda hanımla benim aramda olan bir durum ayrıca bu yazdıklarınızdan korkup kaçacak yada forumu terk edecek halim yok awbs lisans üzerinde herhangi bir oynama yapılmadı resim ortada yeni alındı awbs lisans bu 1 ikincisi o bahsettiğiniz şahsın sitesinide ben yaptım siz bilip bilmeden kulaktan duyma laflar ile burada bana yazıyorsunuz yani siz üçüncü şahıssınız kulaktan duyma cümleler ile burada bosuna konu kirliliği yapmayınız.

Ayrıca o bahsettiğiniz sitenin temasınında tüm ayarlarını ben yaptım ve hala yaptığım sekilde duruyor sitemede istediğim sekilde paketleri yazmakta özgürüm o siteye yazarkende paketleri ben belirledim şuanki siteme yazarkende paketleri ben belirledim lütfen konu ile ilgili yazınız varsa yazın aksi halde konumu kirletmeyiniz.