Konu
1 Adet Alan Adı ve Full IRCD Kurulum Kampanya
15-03-2013, 23:32:32
#1
RumbleFish
Üyeliği durduruldu
Öncelikle hayırlı satışlar dilerim
Bir kaç tane konuya değinmek istiyorum, konu baltalama amacında değilim.
Faaliyet belgesi olarak kullanmakta oldugunuz olan sizin adınıza kayıtlı sanıyorum ki ? Fakat
buradaki
faaliyet belgesini incelemenizi ve ne zamandır aktif olarak faal durum'da oldugunuzu'da göz önünde bulundurmanız gerektiğini hatırlatırım.
Bunun harici yıllık alınan ödemeler'de müşteri olarak nitelendirilen kullanıcıların magduriyetlerini elbetteki buradan deşifre edemezsiniz herhalde'ki? O kullanıcıların burada kayıtlı bir üye olmadıkları için tabiki'de konunuzun altına yorum yapmaları beklenilemez.
AWBS sistemin'deki lisans bilgilerinizi ve temayı yeniden gözden geçirerek lisans bilgilerinizi'de güncellemenizi istirham ediyorum
Son olarak'da şunu söylemek istiyorum. Internet piyasası üzerinde ekmek yemek istiyorsanız sektör'de olan meslektaş'larınız için kötüleyici ve rencide edici sözleri kullanmamanız ve arkalarından konuşarak müşterilerini elinden çalmamanız gerektiğini'de sanıyorum'ki biliyorsunuzdur.
İmza konusuna dikkat edelim. -> 1532
Konu içerisindeki belirti -> Tib YS NO: 1111
Allah bol kazançlar nasip etsin. ( Hak ederek - Hakkıyla ) hayırlı işler FUAT DURMUŞ beyefendi.