Merhabalar
konuyu baştan sona kadar okudum sayfanet engin beyin vede diğer firma sahiplerinin kanıtlı cevaplarına rağmen halen yine farklı söylemler ile konuyu dagıtıyorsa ben bundan şunu çıkartırım .
konuyu açan kişinin canı sıkılmış vede r10 da bir konu açayım herkesin yorum yazacagı bir konu olsun böylece karşıt görüşler de olur canımın sıkıntısı geçer
bir kaç yasal kelime söylerim bana ters cevap verenlere cevabını veririm olur biter demiş
ben bundan bunu anlarım ama konuyu açan kişi açtıgı konuda bahsedilen konuaların ciddiyetini anlamamış herhalde
konusuna cevap yazan hosting firma sahipleri ile yer değiştirsin bakalım kendisinden hizmet aldıgı müşterisi ona bilgileri vermiyor
aradan zaman geçsin ofisine sacvılıktan belge geliyor vede hizmet verdigi müşterilerinde birisinin bilgileri isteniyor ama o kişi müşterisinin bilgilerini almamış ne yapacak ?
hadi bakalım cevabı ne olacak konuyu açan kişinin
eger çokta vermek istemiyorsa yurtdışı firmalarından alsında onlarda da aynı
zamanında litespeed lisans almıştım kredi kartımdan fazla çekim yapılmış bildirdim kendilerine kredi kartımın bana ait olup olmadıgını onaylamak için kredi kartımın önlü arkalı tarattım . nüfüs cüzdanımı önlü arkalı tarattım vede nüfus cüzdanıma ingilizce olarak ödemenin geri ödenmesini belirttim .
bu işlemi bizzat litespeed firması yaptı amacı işlem güvenligi vede yanlış bir işlem yapılmaması
yani ister türk firması ister yabancı bir firma böyle bir uygulama yapabilir
ama siz yinede ben vermem derseniz burada size bu kadar söylenen sözler