manas1978 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ö.m ye gerek yok
Murat bakal
paşabayır mah 8 sok no 51 daire 4
bandırma
buyrun acın özellikle memnun olurum öle dava acacam deyipde insanları susturmaya yorum yapdırmamaya calışmayın o insan hakkında ipliği pazara cıkmadan yazdıklarınız ortada hodri meydan buyrun acın eğer acmassanız öyle bir celp gelmesse burdan da yazıcam bilginiz olsun
Haline sadece gülüp acıyorum kişiliğine ve sana sen bana bir dolandırıcılık işlemi yapmadın sadece varsayımda bulundun bende ispatını anında forumda banka dekont olarak yayınladım. Ondan senin hakkında dava açmak değil avukata dilekçe doldurtmaya değmeyecek kapasiteye sahip birisin.

Muhabbetinize doyum olmuyor sizde benim hakkımda dava açın bende biraz eğleneyim benim işim bu gün halloldu önemli olan kimlik bilgimin şahısda olmasıydı 11.03.2013 tarihinden sonra yapılacak her işlemden muafım bu benim değil savcının sözü ve beyanı ondan burda artık mesaj yazıp sizlere laf yetiştirmeyeceğim. Burda madur olan kaç kişiye yardım ettim ö.m ve telefonla keşke bilsende konuşsan belki o kişiler burda beni ve yardımlarımı size anlatırlar, kalın sağlıcakla