innovia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
müracaatta bulunduğun savcılığa gideceksin veyahut soruşturma kalemi(bürosu) vardır buradan konuyu takip eden C.Savcısına şikayetini geri aldığını dilekçeli veya sözlü olarak beyan edersen dava kapanır anlamadığım takipsizlik verilen soruşturmadan nasıl problem çıkmış
Onu bende alamadım. Başka savcı tekrar mı ilgilendi bilmiyorum. Zaten takipsizlik sebebi bulunamadı diyordu. Ben adamın ev adresini yazmıştım. Yarın gidip araştırıcam artık. O kadar zaman geçtiki nereye başvuru yaptım onu bile unuttum.

TUANAM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
zararinizi alin suc duyurusunuda geri cekmeyin, herkes layikini bulmali, benimde bir sayfam calindi ve suan savcilikta.

suc duyusunda bulunmaniz ile elemanin siz ile irtibata gecmesi ne kadar surdu?
Elemanın babası olmasa inan paramı bile almadan davaya devam edecektim. Babası çok iyi bir adammış gibi geldi. Çok efendi konuştu telefonda. Yoksa bana ettiği küfürleri o elemana yedirirdim bu şekilde.

Dava süreside 21 Haziran 2011 tarihinde en son facebookdan konuşup şikayet etmişim.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:46:56 -->-> Daha önceki mesaj 02:43:57 --

tdemirtas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adalet yokki paranı kurtarıyorsun suanda adalet ıstıyorsan gerı almayacaksın şikayetını
1.5 sene geçmiş. Geç gelen adalette adalet değildir. Ama en azından şuan karar benim elimde. Paramı geri alacağım.