hocam bana gösterdiğiniz müzekkerede ip sahibi ve bu ipye bağlantı kuran ip sahiplerinin bilgileri istenmekte.
İp yi zaten TİB bu şirketin diye savcılığa bildirmiş. Savcılıkta buna istinaden sizden ip sahibinin kimlik bilgilerini ve bu ip ye bağlantı kuran ip lerin logları ile varsa bu loglar içerisinde sizin şirketinize ait olan diğer iplerin sahiplerinin bilgileri istenmekte.
Ben sizden hosting hizmeti yahut reseller almak istediğimden t.c. istemeyin diyorum. İp alacağım zaman ip yi benim adıma kayıt edecekseniz benden kimlik bilgisi istersiniz.
İp yi şirket bünyenizde tutacaksanız yada sizin kendi şirketinize aldığınız ip ye vps sunucu gibi hizmet sağlayıp satmak isterseniz bu da sizin kendi insiyatifinizi kullandığınızı gösterir.
bizden kimin bilgisi istenirse onun bilgisini arşivleriz
emniyet kime dava açılacağını bildirmemizi istiyor
sunucu kiralamışsa onun bilgisi
site sahibi ise onun bilgisi
yoldan geçerken küfür etmişse onun bilgisi
email yollayıp küfretmişse onun bilgisi
adliyeyle aranız iyi ise, savcının biriyle görüşüp soruşturma dosyasında "bilgi veremeyiz tarzı bir yanıt görürse" ne yapacağını sorun.
"müşterimiz bilgisini vermek istemiyor" diye görsün, doğrudan hosting şirketini davaya sanık olarak dahil eder.
yıl 2013, bize fırça atmaya çalışan savcılarla tartışıyoruz. siz de bi tc kimlik nosuna takılmışsınız.