yakayım kardeşim,
Savcılığın verdiği ip adresi sizin hizmet verdiğiniz ip adresidir. Bu ip adresinin kayıtlı olduğu kişinin kimlik bilgisi istenmektedir. ve Bu kimlik bilgiside ip nin sizin hizmet verdiğiniz ip olması sebebiyle sizin kimlik bilginiz istenmektedir.
Bu ip adresi üzerinde işlem yapılan diğer ip adresleri logları isteniyor sizden.
Ayrıca bu loglar arasında sizin hizmet verdiğiniz ve size ait başka ip lerde var ise bu ip lerin sahiplerinin de kimlik bilgisi istenmektedir.
Dikkatinizi çekerim, Ben sizden hosting alırken ip almıyorum.
Siz sabit ip li sunucunuzdan bana hizmet satıyorsunuz. Sunucu ip si benim adıma değil sizin adınızadır. Savcılık sizin hizmet verdiğiniz ip nin sahibinin kimlik bilgisini istemektedir. Bu ben değilim.
Ben adli makamların yazısını çok rahat anlayabiliyorum. Beni cahil cühela biri sanmayın lütfen.
Savcılıkla aranızdaki yazışmalarda hala müşterilerinizi T.C. kimlik bilgisini kayıt altına almak zorunda olduğunuza dair bir şart yok, yoktur.
cahil cühela değilsin ama hala bağlantıyı kuramıyorsun
yer sağlayan bize müşterinin kimlik bilgilerini sorulduğunda biz sunucu kiralayanın bilgisini iletiyoruz
sunucu kiralayana tekrar yazı yazıyor emniyet. ondan da bu sitenin sahibinin kimlik ve adres bilgileri nedir diye soruluyor tekrardan.