oRumJack Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar Hocam Sitem
www.dinivideolar.net çalısma yaptırmak istedigim kelime ilahiler bu çalısma beni sıralamada nereye cekecektir eger işten memnun kalıp verim alırsam kenarda çalısma yaptıracagım 5 sitem daha duruyor
Merhaba hocam, sitenizin şu anki konumu gayet güzel elbette daha ön sıralara çıkacaktır. Yapacağımız çalışma ile ilk 3 sırada olma olasılığı yüksektir. Ayrıca bir ilahiyatlı olarak hedef kelimeniz ile çalışmak beni memnun eder, saygılar.
Bu Sizin bana attıgınız pm ilk 3 yüksektir diyerek telefonda ilk 5 i garanti ettiniz ben zaten sitemi sürekli kontrol edip ilgileniyorum meraklanmayın okadar ahım sahım paketse neden etki etmedi + ben çalısma sonucunu buraya yazma hakkım var sanırım görüşüm neden rahatsız etti meraklanmayın ilk defa site işiyle ugrasmıyorum
Sitenizle hiç ilginiz yok ne ilgilenmesi. Site işlerinden hiç anlamıyorsunuz. Anlasanız kendi seonuzu kendiniz yapardınız. Tema değiştiriyorsunuz, sitenizde açıklama namına birşey yok. Google videolarınızı okumaz. Verdiğimiz hiçbir tekniği uygulamıyorsunuz. Nasıl yükselmeyi düşünüyorsunuz bu şartlarda?