Merhaba,
Benimle birlikte çalışacak grafik tasarımcı arkadaş arıyorum.

MSGSÜ İç Mimarlık okumaktayım, aynı zamanda çevremden ve sürekli çalıştığım bazı firmalardan gelen işlerde öğrencilikten ötürü vaktim olmadığından istenmeyen bazı aksamalar oluyor. Çoğu kez yalnız bazen de benimle birlikte çalışacak profesyonel yada amatör ancak estetik görgüsü oturmuş grafik tasarımcı arkadaşlara ihtiyaç var. Freelence çalışılacaktır.

Aranan önemli kriterler.
-Önce tasarımcı olmalı, estetik görgüsünü ve grafik görgüsünü sindirmiş olmalı.
-En az bir tane grafik tasarım programı biliyor olmalı.
Tercihen Photoshop ancak bu konuda kısıtlama yok, kendini hangi yazılımda daha iyi hissediyorsa onu kullanabilir. Fakat web temalarında tasarımın css için parçalanmasını ya kendisi yapmalı yada yazılımın bu işlevi nasıl gerçekleştireceği konusunda css ekibine yardımcı olmalı (yaygın olmayan yazılımlar için)
-Günde ortalama 1000' e yakın görsel içeriği incelemeyi alışkanlık etmiş olmalı, görsel belleğini geliştirmiş olmalı.

İlgilenen arkadaşların, 0534 424 3898 numaramı arayabilirler bundan önce fst@FST.tc eposta adresine referans çalışmalarının olduğu bir link ve konuyla ilgili takip ettiği uzaktan yada yakından ilgili siteler ve/veya konuya yakın takip ettiği dergilerin listesini epostaya eklemelerini de rica ediyorum.

(Fiyat, teslim süresi vs bilgiler temsilidir.)