2 sene önce o kadar iğrenç oynayan takımı bugün avrupada çeyrek final kapısına getiren adam da bu adam ama haksızlık olmuyor mu hocam?
4-5-1 avantajlı durumda olsak tercih edilebilecek bir diziliş bence, bu maçta 4-3-1-2 oynatacaktır artık farkındadır bunun.

AnSaNeRi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu Fatih Terim zerre ders almıyor yada maçları nasıl seyrediyor anlamıyorum ..

Tam bahsettiğim senaryo oldu . 442 kimse 4312 falan diye kendini kandırmasın..

Bu taktikle çıkılan her maç hüsranla bitti. Fatih terim fazla hucumcu ile çıkınca fazla gol atılacak snaıyor heralde.

Hamit schneider adama fazla basmaz ortasaha tüm yük selcuk ve meloda böyle olunca adamlar top peşinde koşmakdan bitap oluyor o yüzden de iş oyun kurmaya gelince kaçarak oynayıp dinlenmeyi tercih ediyorlar haklı olarak...

Şu an yaşadığım hayal kırıklıgını tarif etmem imkansız. inşallah yeneriz eleriz ama bana altın tepside turu adamlara veriyormusuz gibi geliyor .

Abi o kadar maç oynadı gs 442 hepsi hüsran artık gör daha fatih hoca yaa.

Kasımpaşa ezdi geçdi akhisar ezdi geçdi bu ortasahayı kasımpaşadan kurtulamadın akhisardada drogba ipten aldı.

451 oynadıgın her maç adamlar kalene gelemedi . gençleri ilk yarıda hallaç pamugu gibi attın 2. yarı 442 ye döndün maçı verdin. Bunlar örnek olmicaksa daha ne olacak.

nedir bu ısrar Schneideri de bitiriyorsun böyle...

Off Off 4 gözle maçı bekliyordum çok umutluydum 451 çıkarız eleriz diyordum ama şimdi hepsi gitti.

Maç başlar ilk 15 dakika şok bi gol yeriz yan toptan.
sonra schalke geriye yaslanır ilk yarı şanslıysak 2. golü yemeyiz.
2.yarı başlar klasik schneider amrabat değişir. Belki hamit emre ile değişir. Ama sonuc kontrdan 2-3 yemezsek iyidir...

hadi gazamız mübarek olsun..

Dileğim eğer yenilceksek şöyle net bir skorla 3-4 fark yiyelim. Peşine ligide kaybedelim de Fatih Terim Gitsin...