Performans reklamcılığında 0.01 - 0.05 TL arası bir aralık vardır Türkiye için, bunun daha üstüne çıkılacaksa, örneğin click başına 0.10 TL ve üstünde, zaten çok daha spesifik ve micro hedefleme yapılarak Google veya Facebook'tan kaliteli trafik alınabilmektedir. Twitter'dan tweet atma yöntemiyle gelen clicklerin çok büyük bir bölümü tweet'i merak eder, %75 civarında bounce rate vardır sayfaya girdikten hemen sonra çıkarlar. Bu yüzden diğer mecralara göre sadece bir fiyat avantajı olursa tercih edilebilir.

10K takipçisi olan bir hesap için tabi ki mantıklı olmayacaktır, ancak 500K takipçiniz varsa ciddi anlamda gelir üretebilirsiniz. Tek bir tweet'e çok yüksek fiyat alma ihtimaliniz de var, ancak bunun farkı düzenli olması, hesabınızda o gün başka reklam alamadıysanız bunu kullanarak alternatif bir gelir üretebilirsiniz.

Bu şekilde çalıştığımız zaten bazı arkadaşlarımız var, ki kimileri siteye iyice alıştıkları için çok kaliteli trafik göndermeye başladılar, 0.05 TL birim fiyata çıkardın.

Ancak dediğim gibi, click başına 0.10 TL ve üzerine zaten Facebook ve Adwords'ten targeted click almak vermen, o fiyata çıkmanın da ben mantıksız olduğunu düşünüyorum. Yine de tüm fiyatlar subjektiftir, herkes düşük veya yüksek bulabilir herhangi bir fiyatı. Çalıştığımız arkadaşlar bizim limitimiz olmamasını da artı olarak görüyorlar, eğer yeterli trafiği yolluyorsanız her gün 1,000 TL'de ödeyebiliyoruz tamamen trafiğe bağlı.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:01:08 -->-> Daha önceki mesaj 01:52:36 --

Arkadaşlar bu arada fiyatta hata olmuş siz yazdıktan sonra farkettim, orijinal mesajda da düzeltildi, 100 click 1.5 TL'dir, yani click başına 0.015 TL / 1.5Kr.