tolqabey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşim günlük ne kadar zaman ayırmak gerekiyor bu işe uğraşı ne kadar yani
Yukarıda belirttim sanırım mesajlarımın birinde.
utq_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayirli satislar ama anlamadim sey bukadar kazanabilen bi adam nie alti ustu 1 tl cik bir ucret karsiligi (toplam) bu bilgiyi satar? Tamamen yardimseverlik amacli desek olmaz.. 5 kisilik kontenjan olmazdi.. Tamamen maddi kazanc desek olmaz toplam bin tl kazanacaksin cok az gunluk 100-300-500 kazandigin durumlar var resimlerde.. Neyse basarilar
Bu soruyu bekliyordum bende kim soracak diye (: Kardeş ben yıllardır bu işin içindeyim. Gerçekten çok emek harcadım çok zaman kaybettim çok zaman kazandım. Çok güzel satışlarım oldu 1 günde 1 saatte 10 bin TL değerinde site saatığım gibi (traderler silinmeseydi vardı traderlerimde) ve en önemlisi çok zor şartlarda çok sıkıntı çekerek büyüdüm ben hani derler ya yazsam kitap olur diye o derece ve son olan Van Depremi derinden etkiledi beni, akabinde geçen bir arkadaşım vardı iyi bir kanal tutturmuş, forumda tanıştık kendisi ile babasının bir hastalığı olduğunu ve ona araba almak istediğini belirtmişti bana ki kendisi konuyu görürse selam sallayacaktır (: Kendisine dostluğundan dolayı elimden gelen yardımı yapacağımdan emin olsun. Bu sebepten dolayı az önce tv izlerken birden kafama esti ve açtım konuyu. Ben 7 yıla yakındır forumdayım, tabiri caizse insanların artık yazı yazma stillerinden bile kişiliklerini anlayacak durumdayım. Bu yüzden gerçek anlamda 6 kişi belirleyeceğim ne trader vereceğim bu satışta ne trader alacağım ve gizli tutacağım. Sevgilerimle.