FİYATTA İNDİRİM YAPILDI BU GECE SON 250TL!!!

Site adresi: PM
Site için istenen fiyat (Açık arttırmaysa başlangıç fiyatı): 250TL
Sitenin aylık getirisi: Adsense Günlük Ortalama (1.95$) Aşağıda Gösterdim.
Sitenin açılış tarihi: 07.02.2013
Kategori, sitenin içeriği nedir: Premium Link Oluşturucu ( Turbobit & Rapidshare & Mediafire )
Günlük hit sayısı, kaynak link: 300-600
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 0 / 0
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Evet
Hosting dahil midir: Evet ( 3 Ay Ücretsiz )
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok

Merhaba arkadaşlar, sitede Turbobit, Rapidshare ve Mediafire sitelerinin premium çeviricileri mevcuttur. Site, dosyaları hiçbir premium hesabı kullanılmadan tıpkı premium kullanıcı gibi anında ve hızlı bir şekilde indirmeye yarar. Scripti forumdan bi arkadaştan almıştım domaine lisanslı bir şekilde. Script bandwidth harcamamaktadır free hostlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kendim ekstra olarak türkçe dil seçeneği ekletmiştim. Site açılalı 1 ay olmuştur ve alexa durumu hızla düşmektedir. Bulunduğu kategorideki kelimeleri fazla rekabetli olmadığından sağlam bir çalışma ile site iyi yerlere getirebilir ve doğru orantıda kazanç arttırılabilir. Site için 20 ye aşkın türkçe forum sitelerinde tanıtım konusu açıldı. Hitlerin çoğu forum siteleri yönlendirmelerinden gelmektedir ve kendi kelimelerinde çoğu kelimede ilk sayfadadır. Organik hit olarak gelen kullanıcılarda mevcuttur. Yavaştan marka olma yolunda giden bir sitedir, google aramalarında en çok kendi adıyla kullanıcı çekmektedir. Dediğim gibi ufak bir çalışma ile hiti yükseltebilir kazancınızı arttırabilirsiniz.

* Siteye herhangi bir çalışma yaptırılmamıştır.

* Çoğunlukla msn & skype üzerinde online durumdayım her türlü destek ve kontrolü sağlarım zaten siteye ekleyip çıkartıcak fazla birşey bulunmuyor panelli bir sistem değildir, PHP olarak yazılmıştır.

Forum Dışı Msn & Skype İletişim : acrobat_001_@hotmail.com & erenbaris1

TEL: 0531 612 88 11 ( Telefonla ararsanız daha iyi iletişim sağlarız. )

* Msn talepleri gelmemektedir eklediğiniz zaman msn adresinizi pm olarak yada mail yoluyla ulaştırınız.

20 Günlük Adsense Kazanç Tablosu, 10 Mart Günü Saat 15:00'te Çekilmiştir. ( Ortalama Hesaplamada 10 Mart günü dahil edilmemiştir. Tabloda yazan 1.89$'a aldırmayın. Ortalama günlük kazanç 19 gün üzerinden hesaplanmıştır.

Google Analytics Hit Tablosu, 10 Mart Günü Saat 15:03'te Çekilmiştir.